Poglej v kateri temi si to napisal.Če imaš bolj kilav šiht in mal roke za varjenje, potem menjaj šiht.
Pljučno že najdem, samo mi ni samemu za delat.a je ne najdeš v vaših koncih?
Sem ga danes imel na mizi, pa v petek... Problem tega biftka je v tem, da ga ne moreš nehat jest. Zraven pa seveda eden in edini, meni osebno najboljši Traminec (Vinogradništvo Kurnik, Žikarce).super, hvala za info. bom se probal zapelat do tja , grem po opravkih v bresternico
matofill Maxijovega si sprobal? Men je daleč najbolši med kupljenimi, ki sem jih jedel. Je pa res da kvaliteta zaradi velikega povpraševanja med prazniki mal pade. Če kdo ve za bolšega v lj naj pa pove pa bomo sprobal.
Sem gledal prispevek v oddaji Galileo glede argentinske govedine, pa je dejstvo, da kar je kvalitetnega, ostane pri njih, v izvoz pa gre tisto najslabše (masovna reja, umetna hrana za čimhitrejšo rast ipd.).imam moznost dobit argentinsko pljucno če koga zanima po zelo dobri ceni...
Za kupit ne boš nikjer našel bifteka iz pljučne. Vsi uporabljajo druge kose mesa. Potem je bolje, da kupiš celo pljučno in delaš sam.