Se pravi bi lehko prodal po 60€? Kdo bi za ta denar kupil? Pa biftek iz pljučne nisi kupil pri mesarju?
No ja, zakaj pa ne. Naj plačujejo, če jim je všeč, sam imam domačo bio.
Sem od sosede dobil biftek od Kodile, pa je že po prvem toastu romal na kompostnik.
Sam ga sicer jemljem v naši lokalni mesnici (Domača mesnica Damjan, Selnica ob Dravi), kjer je vrhunski.
Vsem tistim trgovinskim živo oranžnim paštetam, na katerih piše biftek, bi morali prepovedat tovrstno poimenovanje, proizvajalce pa kazensko preganjat. Đizs, kaj vse ljudje ne kupijo in požrejo...
Moj predlog, namesto da biftek iščeš po trgovinah, se rajši zapelji do mesnice in ga kupi pri kakem dobrem mesarju. Če iz Maribora oz. okolice, je moj konkreten predlog obisk Selnice ob Dravi ter nakup biftka v mesnici pri Damjanu.
Jaz da ga bi mel lokalni mesar (eko pljučna) bi tud 60€ dal za kilo. Tote enkrat letno kaj se bašem z biftekom me boli K.Se pravi bi lehko prodal po 60€? Kdo bi za ta denar kupil? Pa biftek iz pljučne nisi kupil pri mesarju?
a je ne najdeš v vaših koncih?Jaz da ga bi mel lokalni mesar (eko pljučna) bi tud 60€ dal za kilo. Tote enkrat letno kaj se bašem z biftekom me boli K.
Sr pravi je niti ne tajam?
Sr pravi je niti ne tajam?