bedaki na cesti

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.515
781
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ce je sel blizu 200 km/h, potem ga je uni verjetno res izslil
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Zaradi fisheye leče verjetno zgleda dlje kot v resnici, vprašanje je tudi hitrost.

Ni bla fora v odvzemu, no ti si itak skapiral, da je fisheye in da dejansko drugače izgleda, Killahan pa itak fail, ker tabla označuje konec naselje in ne začetek, vozil sem pa 50 oz 52 z napako števca.

bscap0000.jpg

bscap0001.jpg

bmwjaš je od sreče, ko me je videl, zapeljal preko črte

In ni fora v odvzemu, ampak blinkerju, avtobusni postaji in spet blinkerju itd..
priden.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.737
109
63
Dobr za avtobusno bi ga res lahk dal, sam kje se bo spomnu na žmigavc, če se je tud na 8. marec šele k je rože vidu..., samo glede na to kje je bil postavljen bi lahk uganu da ne bo šel naravnost.. šokantno bi blo recmo, če bi šel levo in pa na tvoj pas, da bi se picasoju umaknu ki ga je sprva spregledal.. pa tud to ne tok glede na to da si motorist in lahko greš vmes
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Mene ni ogrožal, ampak ne pozna blinkerjev, ni gledal okoli, samo rože je videl in ustavlja na avtobusni, kjer ni dovoljeno.

Skratka serija prekrškov, simpl.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.737
109
63
Ok zdej veš kaj lahko pričakuješ v prometu, psihično se pripravi za naslednjič in ti bo lažje.
smile-1.gif

PS: da te potolažm jst se ne morm nikol dost dobr prpravt da me nebi vsaj micn znerviral.
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Kakšno leto ali dve nazaj sem takega mojstra malo "vzgajal", sicer ne namenoma, a vseeno.... Se je postavil z nekim žešæim avtom na pas za levo zavijanje (v domačem naselju na semaforju). Speljal sem kako sekundo pred njim, ravno prav da me ni mogel prehiteti in zaviti predme, ker mu je nasproti prihajal tovornjak in se postavljal na pas za levo zavijanje. Pogled šumaherja na šleper je bil verjetno neprecenljiv, okrasek na maski ni postal, upam da si je zapomnil lekcijo.
Drugi primer pa je bil (priznam da je bilo zlobno
evil.gif
), ko sva se z še enim neznanim voznikom "ujela" na Celovški in vozila na zgornji meji omejitve (70 km/h), splet okoliščin je bil da sva bila nekako vzporedno... Glede na to da je tam s predpisi dovoljena vožnja po obeh pasovih (ne tako kot na AC) ni bilo prekrška. Ampak sem dobil občutek da bo en mojster za nama prevozil ločilno zelenico in naju prehitel po nasprotnem pasu...Glede na to da je bil edini živčen so se tudi drugi zabavali ob tej priliki. Umakniti pa se ni bil dolžen noben od naju... Na nujni vožnji ni bil, vozila sva v skaldu s predpisi...

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Mene ni ogrožal, ampak ne pozna blinkerjev, ni gledal okoli, samo rože je videl in ustavlja na avtobusni, kjer ni dovoljeno.

Skratka serija prekrškov, simpl.

Ne da podpiram vožnjo voznika samo s čim si eni belite glavo...
bonk.gif

Sam se vedno po omejitvah voziš?
priden.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem samo prilimal, kar sem videl.

Vprašanje si pa postavil: "ali se v življenju nisi nikoli zlagal..."

Se trudim in vozim po omejitvah, se pa zgodi, da se kje ujamem v kakšno "zanko", da kje kaj spregledam itd.

Za razliko od tipa, ki ne pozna smerokaza, se vključuje na glavno cesto in se obnaša kot da je sam na cesti.

A ni to namen teme, da jih pokažemo?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Tu vmes gre max pol sprednje Snecerjeve gume... Pa še beli BMW ga je skor snel, dobro da nima stranskih torb na motorju, ampak ga je po kolku verjetno vseeno podrzal.

sass

Guru
1. sep 2007
5.237
870
113
ksz
sicer nisem privoščljiv, ampak opici, ki je včeraj vozila bel audi allroad z registrsko LJ-PIA ??? po primorski avtocesti pa vseeno privoščim čim zgodnje srečanje s kakim drevesom ali betonskim zidom. s tako objestno vožnjo je samo vprašanje časa, kdaj bo zletel s ceste in po možnosti še koga potegnil s sabo. najprej sem ga videl na ravnini med počivališčem Lom in Uncem. na ravnini je kolona prehitevala cliota, audi pa se je odločil prehiteti kolono po desni, potem se je vrinil v kolono in skoraj zrinil drugega v koloni v ograjo. takrat sta se prvi v koloni in clio razmaknila vsak na svojo stran in audi je potegnil vmes med njima. malo naprej pred priključkom unec je audi naletel na naslednjo kolono, ki je prehitevala dva tovornjaka. ker tu očitno vmes ne bi šlo, jih je raje vse skupaj prehitel po odstavnem pasu, ni ga motilo niti to, da se je odstavni pas nadaljeval v izvoz in uvoz Unec.
popoldne sem ga srečal še nazaj grede. vozil sem po desnem pasu za enim tovornjakom, po levi pa nas je prehitevala strnjena kolona. audi se tudi tokrat ni pustil motiti in nas je enostavno spet prehitel po odstavnem. kasneje se je moral nekje ustaviti, saj sem ga nazadnje videl na razcepu Kozarje pred LJ. vozil sem kakih 100km/h, po levi me je počasi prehitel en mercedes, vmes pa je naredil slalom med nama ta audi, s tem da je ovinek komaj zvozil, saj se je skoraj zaletel v tiste, ki so se na koncu razcepa vključevali z južne obvoznice.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sam res no, kva to eni jokate za ene bedarije. Dons nism dal niti enkat zmigavca k sm prehitevu cez polno crto, pa vsaj 50x. Kill me.
bonk.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik sass pravi:
ksz
sicer nisem privoščljiv, ampak opici, ki je včeraj vozila bel audi allroad z registrsko LJ-PIA ??? po primorski avtocesti pa vseeno privoščim čim zgodnje srečanje s kakim drevesom ali betonskim zidom. s tako objestno vožnjo je samo vprašanje časa, kdaj bo zletel s ceste in po možnosti še koga potegnil s sabo. najprej sem ga videl na ravnini med počivališčem Lom in Uncem. na ravnini je kolona prehitevala cliota, audi pa se je odločil prehiteti kolono po desni, potem se je vrinil v kolono in skoraj zrinil drugega v koloni v ograjo. takrat sta se prvi v koloni in clio razmaknila vsak na svojo stran in audi je potegnil vmes med njima. malo naprej pred priključkom unec je audi naletel na naslednjo kolono, ki je prehitevala dva tovornjaka. ker tu očitno vmes ne bi šlo, jih je raje vse skupaj prehitel po odstavnem pasu, ni ga motilo niti to, da se je odstavni pas nadaljeval v izvoz in uvoz Unec.
popoldne sem ga srečal še nazaj grede. vozil sem po desnem pasu za enim tovornjakom, po levi pa nas je prehitevala strnjena kolona. audi se tudi tokrat ni pustil motiti in nas je enostavno spet prehitel po odstavnem. kasneje se je moral nekje ustaviti, saj sem ga nazadnje videl na razcepu Kozarje pred LJ. vozil sem kakih 100km/h, po levi me je počasi prehitel en mercedes, vmes pa je naredil slalom med nama ta audi, s tem da je ovinek komaj zvozil, saj se je skoraj zaletel v tiste, ki so se na koncu razcepa vključevali z južne obvoznice.

Tega Audia vidim včasih divjati po trzinki, potem pa zavije levo proti Mengšu.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
ksz

Tega Audia vidim včasih divjati po trzinki, potem pa zavije levo proti Mengšu.

PIA je Porsche Inter Auto.
Šefi so pa tule (uni zunaj): http://www.porsche-holding.com/de/unternehmen/unternehmensprofil/geschaeftsfuehrung

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Ko bo naslednjič divjal in ga dobim na kamero v avtu, jim pošljem posnetek.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Ne skrbi. Samo 1x mu bo šlo kaj narobe, pa bo zanj poskrbljeno.

P.S.: Pa sem na mopedu/motorju od 14. leta.