bedaki na cesti

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Če pozna kdo koga, k ima mečko, mislim da G klaso (tisti džipi, k so), pa targo LJ-HC-400 ali neki takega, 400 pa C je sigurno, sam ne vem al je G al H...no v glavnem, če ga kdo pozna mu rečte, da je en bedak in naj čim prej vrne izpit, ker drugače bo še koga ubil s svojo kretensko vožnjo.
Danes se mi je prvo limal na rit (pa sploh ni gledal kaj delam jaz, ampak samo gledal da bo prehitel (bili smo še v mestu, kjer sem vozil 50), potem pa je prehiteval v škarje...no par 100m naprej pa je bremzal kot en bedak, ko je šel na AC...
Zgleda da bo treba res kamero nabavit...pa eno dat spredaj, eno pa zadaj.

krko

Guru
5. sep 2010
2.787
1.475
113
LJ EC-400

wylt.png

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
ksz....
Dva bedaka tik pred križiščem zamenjata pasova in zapeljeta skozi rdečo, tretji pa pri zavijanju levo prav tako prevozi rdečo luč. In to v semaforju, kjer se je zgodilo že precej nesreč zaradi takih bedakov!

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Temu, ki je levo zavijal, je luč ugasnila, ko je bil praktično že pri semaforju, tko da njega se mogoče še da razumet.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
ker po nepotrebnem riskira ostala življenja in pleh ostalih uddeležencev, če ima željo po adrenalinu naj skoči z bungijem ali padalom.

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
nekaznovanje škoduje budalam.
Ko naletim na takega ko si ti , se potem vprašam kdo je budalo.Če se tebi sanja na cesti , še ne pomeni , da se bom jaz za tabo vozil.
Z kaznovanjem je dokazano ,da se ne reši ničesar , zato že mam pun [cenzura] tvojih kaznovalnih komentarjev.
stupid-1.gif

kajzerc

Zelenc'
11. jun 2013
25
0
1
Updejtam, post za policaja "samuraja" izpred cca 10 strani, Po novem vozi srebrnega amg-a z nalepko "street legal race" nad voznikovim blatnikom. Včeraj sem ga videl v Mcdonaldsu na drivein, v koloni je nabijal gas, potem še žgal gume po parkingu. Čez 1-2 min sem ga srečal v koloni na semaforju za zavijanje na obvoznico-smer Kranj. A pazi ti njega, stoji kot drugi avto na desnem pasu, se prižge zelena, levi pas malo počasneje spelje, izsili Audia na levem pasu ki mu trobi ko nor in maha z rokami, se vrne na desnega in izsili še ta avto, ki je bil na semaforju pred njim in zavije v prvi izvoz desno Kunaverjeva-v nasprotno smer v enosmerno, res totalna budala da mu ni para. Upam da se zapelje v en jarek

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
picolo: ma nemoj....pa še kako se reši.
statistika kaže ,da ne!
stroka tudi pravi ,da ne!
Glede na to , kako visoke kazni imamo ,ne bi smelo biti niti ene smrtne žrtve,vsi trezni in vsi po omejitvi.
Reši se samo polnjenje lopovskih žepov!!!!!!!
sprasujem se.gif

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ker po nepotrebnem riskira ostala življenja in pleh ostalih uddeležencev, če ima željo po adrenalinu naj skoči z bungijem ali padalom.

1484093_814972361850969_1561942645_n.jpg