baje dražje vinjete

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi: in zakaj pol tunele zraun mesate???
sprasujem se.gif
Zato ker je isto sranje, drugo pakovanje?
sprasujem se.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ti bi bil tapravi za prometnega ministra, nekak podobna cvetka kot je biu Zerjav,
- uvedu je vinjete z dolzino in cenami za katere se je vnaprej vedlo, da ne vzdrzijo in da je use skupi predvolilna poteza
- katastrofa od tunela Sentvid alka je ze, in noben na Darsu ni letel oz. odgovarju, pravzaprav noben ni nc odgovarju
- prepoved vzdrzevalnih del na ACju med poletno sezono, to je blo pa sploh LOL, najprimernejsi cas za delo gradbincev, on pa jim da prepoved
pac Pajac od ministra,

zdej se je pa lepo potuhno in neprijetno delo prepustil nasledniku....

sistem vzdrži plačevanje kreditov to je najbolj pomembna stvar. Najprej poskrbiš za svojo rit pol pa gledaš naprej. Kar se tiče ostalih dveh točk pa se popolnoma strinjam s tabo zakaj ni bil še nobedeen kaznovan ne vem bi pa moral bit odgovoren nekdo al pa kaka skupina! Prepoved del tut meni nelogična po moje se je pa glede vinjet za ta korak odločil da ne bi potem poslušal "za vinjeto sem moral plačat zdaj pa stojim v koloni" nekaj v tem smislu. ž
Glede vinjet pa misdva ne boma našla kaj skupnega razen če ti predlagam to: 10 dnevna 8 evrov mesečna 15 polletna 65 in letna 95 ti kaj takega ustreza?
evil.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
ti bi bil tapravi za prometnega ministra, nekak podobna cvetka kot je biu Zerjav,
- uvedu je vinjete z dolzino in cenami za katere se je vnaprej vedlo, da ne vzdrzijo in da je use skupi predvolilna poteza

Ampak ti pa si možganski veleposestnik (beri: totalni [censored]). Slovenska vlada oz. prometno ministrstvo je pri EK preverilo ustreznost uvedbe načrtovanega sistema vinjet. Njihov odgovor je bil objavljen in se verjetno najde tudi v ustreznih arhivih (če ne drugje na arhivih rtvslo, saj komisarji radi nastopajo).

To, da EK stališče spremeni po zamenjavi komisarja za promet je sramotno za celotno EU in dokazuje polično in nestrokovno delo EK. Vretenčarji kakršni si ti pa ta dejstva radi pozabljate in trobite svoje.

Ma kaj čmo... tudi pri nas se na vrhu namesto smetane nabira smrad, v JU pa delajo tisti, ki za drugo delo niso sposobni. Isto je pač na nivoju institucij EU.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ah dej no,
priden.gif

trenutno veljavne vinjete niso v skladu z EU pravnim redom, pika
drugo, glede cen, fsak z malo bolj odprto glavo je lahko vedo, da so cene preniske,
nekateri so po starem sistemu vec kot 55€ placali manj kot v mescu dni

torej, cene so ble tak nisko postavljene, ker se ja racunalo, da bojo tranzitni potniki in turisti za dobrih 10 km-jev placali fsaj 35€
bonk.gif

ne, ampak nekaterim tep podobnim ozkoglednezem se vedno ne potegne
uf-1.gif

se vedno nabijate svoje in trobite kak je EU zamrznala sredstva, kak naj nabijemo ceno 5,7,10 vinjet, da bojo ja tujci na velko placevali

kr trobite, kr trobite,
grims-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
saj pa ne tujci financirajo financiramo VSI uporabniki saj smo vsi plačali isto! še enkrat Če pride avstrijca celoletna 75 pride v avstriji tut mene celoletna 75 če pride v slo celoletna 55 naj pride tut avstrijca55. Saj se tut avstrijc več vozi po avstrijskih cestah kot pa jaz a to pa potem ni diskriminatorno? Pri nas je pač obratno se jaz vozim več in avtrijec manj strošek pa je za oba isti!
Če grem jaz čez avstrijo 1x na mesec se mi biolj splača imet celoletno kot pa sproti kupovati in se vozim neprimerno manj kot pa Alojz po avstriskih avtocesteh a to je pa pošteno? Saj mi kratka 10 dnevna v takem primeru nič ne pomaga se lahko z njo samo !
Aja pa kateri zako oz pravni red kršimo kje piše kok morajo bit vinjete dnevne mesečne polletne al pa letne?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
ah dej no,
priden.gif

stupid-1.gif

No, pa si potrdil, da si res možganski veleposestnik. Ali pa imaš informacije za katere ostali še ne vemo. Kaj je v skladu z EU pravnim redom in kaj ni lahko odloča le evropsko sodišče, ki pa tega nima niti na mizi, kaj šele, da bi o tem razpravljalo ali celo odločilo. In osebki kot si s takimi izjavami dokazujete svojo nesposobnost.

Do takrat, ko bo nekaj odločilo sodišče je tovrstno ukrepanje politična in ne strokovna odločitev. To je jasno vsem tu razen tebi.

In še vedno nisi odgovoril eno ključnih vprašanj: na osnovi česa lahko EK čez noč menja svoje mnenje? Osebno mislim, da bi slovenija s svojo tožbo proti EK zaradi ustavitve financiranja uspela brez težava, saj obstajajo dolazi o potrditvi našega sistema s strani EK. In tu imata prejšnji in sedanji minister prav: Slo ni naredila nobene napake, vse je je po črki zakona a reševanje vprašanja pred evr.sod. lahko traja tako dologo, da bodo sredstva zapadla.

Nas tu, v sloveniji, je lahko sram le to, da ste nekater slovenci, ki delate v bruslju in luxemburgu taki smrduhi kot ste.
(poznam jih pa kar nekaj, ki so pa zelo ok in za slo naredijo veliko)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
- katastrofa od tunela Sentvid alka je ze, in noben na Darsu ni letel oz. odgovarju, pravzaprav noben ni nc odgovarju
- prepoved vzdrzevalnih del na ACju med poletno sezono, to je blo pa sploh LOL, najprimernejsi cas za delo gradbincev, on pa jim da prepoved
pac Pajac od ministra,

zdej se je pa lepo potuhno in neprijetno delo prepustil nasledniku....

daj mu obesi še krivdo za napačno planiranje avtocestnega križa leta 1990... mislim, kaj ima on veze s tunelom šentvid, ko pa so ga začeli delati že x let pred začetkom njegovega mandata?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
ah dej no,
priden.gif

stupid-1.gif

No, pa si potrdil, da si res možganski veleposestnik. Ali pa imaš informacije za katere ostali še ne vemo. Kaj je v skladu z EU pravnim redom in kaj ni lahko odloča le evropsko sodišče, ki pa tega nima niti na mizi, kaj šele, da bi o tem razpravljalo ali celo odločilo. In osebki kot si s takimi izjavami dokazujete svojo nesposobnost.

Do takrat, ko bo nekaj odločilo sodišče je tovrstno ukrepanje politična in ne strokovna odločitev. To je jasno vsem tu razen tebi.

In še vedno nisi odgovoril eno ključnih vprašanj: na osnovi česa lahko EK čez noč menja svoje mnenje? Osebno mislim, da bi slovenija s svojo tožbo proti EK zaradi ustavitve financiranja uspela brez težava, saj obstajajo dolazi o potrditvi našega sistema s strani EK. In tu imata prejšnji in sedanji minister prav: Slo ni naredila nobene napake, vse je je po črki zakona a reševanje vprašanja pred evr.sod. lahko traja tako dologo, da bodo sredstva zapadla.

Nas tu, v sloveniji, je lahko sram le to, da ste nekater slovenci, ki delate v bruslju in luxemburgu taki smrduhi kot ste.
zmaga.gif

priden.gif

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Velebrihtni, še enkrat:

Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi: nebo glih drzalo,
Da slišim tehten razlog, ZAKAJ?

tep je pa potrebno pogosto razlagat semizdi,
torej, tuneli, ki se placajo niso eno in isto sranje kot vinjetni sistem za avtoceste,
kot prvo se obracunavajo drugace in je cena po km-ju precej visja +
taksni tuneli ponavadi niso avtoceste, saj je v teh tunelih manjse stevilo voznih pasov kot tudi najvisja dovoljena hitrost je precej nizja

in obstajajo tudi mostovi, ki jih je potrebno placevat in se precej drugih podobnih prometnih poti, ki nimajo nobene zveze z AC

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Vse narobe. Plačaš prevoz ali skozi tunel ali po avtocesti in pika.

Vse to je CESTNINA. Če ti ne paše, pač ne uporabljaš teh povezav. Tunel, most, avtocesta, ista reč.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik tis pravi:

aja, da se to dodam,
moje delo ni v nobeni povezavi s Slovenijo
je pa po mojem priporocilu ze precej mojih kolegov in znancev obiskalo Slovenijo in kjerkoli ter kadarkoli je mogoce zastavim svojo besedo za Slovenijo,

glede vinjet je pa zau ne morem, so diskriminatorne in tujci vam bodo zaceli obracati hrbet, na zalost

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A jim naj obesimo satelitsko cestninjenje, pa obvezen nakup sledilne naprave?
evil.gif

še prehitro bodo začeli oboževati vinjete.
grims-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:ampak ti tunele tlacis v skupno vreco z vinjetami, ki so namenjene za AC, kar pa ti tuneli niso
Kako ne? Kar sem se nazadnje peljal v München, je bila to avtocesta. Res da dvopasovna, pa od naslednje pomladi štiripasovna, vendarle ...