Citat:
Uporabnik darjan pravi:
wacko, problem bo v tem, ker ALI:
- bodo cene na km tako velike, da se bo folk rajši vozil izven AC - kar pa ni v interesu, ker hočemo speljat promet na AC in obvoznice.
- bodo cene na km tako nizke, da bodo tisti, ki gredo enkrat, dvakrat na morje plačali manj, kot pa so prej ko so bile bajtice.
Za tovornjake pa mora bit, ker je za njih vožnja profitna dejavnost in se jih mora vsekat po prstih.
Saj...če bodo dajali popuste ali kakšne "pakete" potem bo vse lepo in prav. Če pa bo strogo po km vožnje, pa ne bo gut.
PS, še vedno čakam na odgovor, zakaj nikoga ne moti letna uporaba cest, če se ne motim pride na povprečen avto okoli 80 EUR. Kar je več kot letne vinjete.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ja, ne boš verjel, res me zanima moja država in njeni prebivalci bolj kot to, da bi zastonj uslugo sosedom delali.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ja, ne boš verjel, res me zanima moja država in njeni prebivalci bolj kot to, da bi zastonj uslugo sosedom delali.
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Uff... spet je vsak drugi post izza delovnega mesta vratarja iz Bruslja. Modelu so po nekaj časa spet dostop do spleta omogočili... Pol ma mi takim nesposobnežem, ki 90%časa preživijo na spletu, plače plačujemo.
Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
V tako prijazni EU nadmudrivajo tujce če le imajo 5 minut časa, že na začetku zaračunajio vsak poscan WCju ob avtocesti.
Tako da se mi zdi da imajo pot v "lepo našo" čez slovenijo kljub dolgoročnim vinjetam še vedno skoraj zastonj.