kje pravim, da je avto iz francije. avto je šest let na primorskem vozil en fotr (cca 50 let star) in zdaj ga imam jaz.
in crknilo je že vse živo (menjal sem alternator, akumulator, egr ventil, diske, ploščice, žarilne svečke, sklopko in cilinder sklopke). zdaj kot kaže je šla še bosch pumpa, ker avto ne vžge. upam lahko, da ni, ker je draga ko žefran. za menjavo ostane le še izpušni lonec (verjetno v letu ali dveh) ter turbina (upam da nikoli). pod črto pogledam in vidim, da sem za popravila v letu in pol zmetal cca 2000 eur. pa je avto na zunaj kot nov. rabljenega dizla ne kupim več nikoli.
p.s. ugodno prodam vectro 2.0 16v dti, s klimo, elektriko in ostalim, letnik 1999, model 2000, ki trenutno ne vžge. več na zasebno sporočilo.
p.p.s. pa da ne bo pomote. tudi jaz sem zagovarjal dizle 100 na uro, še posebej ker imam službo 25 km od doma, ampak je konec z ljubeznijo. odkar je v avtih tolko elektronike, ki lahko odpove, samo bejži od rabljenega dizla. pa mi lahko ne vem kdo kake bučke prodaja, moraš pazit in pogledat ... avto so pregledali trije strokovnjaki, vse super, pol pa 4 mesece začelo vse odpovedovat. bejži s takimi. ne kupim več rabljenega, se bom pač vozil v mali kanti.