Ah ta audi

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Ne gre sračkat, veš da nova 7nka popapca tako 8nko kot S klaso
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.919
113
40
MB
nevem glej pač osebna preferenca, vse so vrhunski avti, denarja za nobenega nimam tak da ni problema
grin1.gif

merkla se mi zdi pač taka .. da bi o njej razmišljal šele ko pridem v penzijo
bmwji mi nikol niso bli top, možen stereotip zaradi lastnikov
grin1.gif

audi pa pač, še deluje nekak dovolj dinamičen za mladega človeka, ni bahava v nasprotju z 7ko kar meni zelo ugaja, na cesti pa deluje impresivno sploh zadnjič ko me na avtocesti prehiti L varianta, je zgledalo kot da lebdi na cesti jebemu
grin1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Walda stvar okusa čeprav dajva roko na srce, pri BMW6 ni nič takega zaradi česar bi ti mogla čeljust dol past. Zadnji avtomobil v tem segmentu na svetu ki bi ga imel
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.150
113
men tudi ni všeč, je bolj kot ne nikakav kupe... tale novi pa jim je še kar ratal

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

vsak svoje hvali enemu je top thema drugemu je top a8 tretjemu pa e63, tudi beseda luksuz ima za vsakega različen pomen, tako kot beseda kvaliteta.

bmw je pa bmw
cheer.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.703
9.919
113
40
MB
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Walda stvar okusa čeprav dajva roko na srce, pri BMW6 ni nič takega zaradi česar bi ti mogla čeljust dol past. Zadnji avtomobil v tem segmentu na svetu ki bi ga imel
smile-1.gif

ma taki je ... badass
smirk-1.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Brezveze da nabijate kateri je katerem všeč, ker ''vsake oči imajo svojega malarja''. Denarja da bi ga kupil novega pa verjetno tudi nima vsak od vas, ki ste tako zagreti v debati. Jaz recimo ne bi imel nobenega od njih, za ta denar bi recimo kupil Nissana GTR-a. Če pa imaš takšen avto potem še moraš imeti šoferja, ki te vozi okoli.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Brezveze da nabijate kateri je katerem všeč, ker ''vsake oči imajo svojega malarja''. Denarja da bi ga kupil novega pa verjetno tudi nima vsak od vas, ki ste tako zagreti v debati. Jaz recimo ne bi imel nobenega od njih, za ta denar bi recimo kupil Nissana GTR-a. Če pa imaš takšen avto potem še moraš imeti šoferja, ki te vozi okoli.

No vidiš ČE bi imel vendar nimaš tukaj je razlika, mi pa se tukaj s tovariši pogovarjamo kaj bo kdo kupil, saj imamo. Torej si cancled iz debate
grims-1.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
odlično, do takrat pa mondeo karavan :D

Glede na to da sem študent za kaj drugega nimam in še nekaj časa bo tako. Na avto jaz ne gledam kot na nek luksuz, imam kar pač rabim, manjka mi nič. Če pa enkrat bo denar bo pa nek športni avto prej na seznamu kot limuzina to sem hotel povedati.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
nissan GT-R sploh ni primerljiv, ga pa v grazu v šoping centru prodajajo za 80 ali 90k € rabljenega 1 leto (volan na levi)

Vsi trije avti (A8, S, 7) so top of the pops, tako da po mojem je samo osebna preferenca tista, ki odloča, zame bi bila izbira 7>S>A8, s tem, da je treba še počakat, kaj bo mercedes naredil sedaj s S-klaso, ker čeprav zdaj zgleda dobro, ko pride nov model zna hitro zastarela zgledat

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Nisem rekel da gre GTR skupaj z 7/S/A8, pravim da če bi imel 100k€ viška za avto ne bi kupil limuzine ampak nekaj športnega.