AdriaRoute 3.20

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če imaš nuvi 1xxx serije je v skriti mapi .System (vidiš jo tako,da vklopiš prikaz skritih map in prikaz sistemskih map)
Če imaš pa nuvija serije 2xx,3xx oziroma serije pred 1xxx potem pa je karta v mapi Garmin na nuviju.(imenuje se gmapsupp.img ali pa gmapprom.img)
Za nov CN 2011.40 boš pa rabil SD kartico veliko vsaj 4GB ker za samo napravo je že prevelika karta.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Za kartografijo CNE2008 ki je bila naložena v napravo, je bil pri nakupu ponavadi dodan originaln CD.
Pobrskaj če ga imaš in naloži iz njega, drugače je pa od te verzije toliko sprememb samo pri pokritosti Slovenije, da ti priporočam da najnovejšo 211.40.
LP

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Imam Gamin nuvi 250, CD-ja ob nakupu ni bilo zraven, CN naložen na napravo in AdriaRote na SD kartici.

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
AdriaRoute LITE se po odklenitvi na MapSource prikaze normalno, prenos na Nuvija pa javlja, da je zaklenjena.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
pri AR 3.20 sem testiral navigiranje in morem reči, da ni glih dobro (vsaj v Medvodah ne).

Ko se pelješ po Gorenjski cesti (iz Šentvida proti Mednu in naprej proti Medvodam) in ko prideš v Medvode (cilj: Cesta na svetje) te začne peljati po kar eni poti, ki ne obstaja. Obstaja pa na zemljevidu (lol). Ne vem, kje so dobili to potko.

Pri starejših različicah AR tega (kolikor me spomin ne vara) ni bilo in je peljalo tako kot mora.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Bi bilo dobro, da sporočiš pravilne podatke na Monolit ali Navigo, da bodo upoštevali pri naslednji nadradnji.

LP

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Sam vedno pošljem po e_pošti priponko kje so napake, narejeno v Mapsourcu in kratek tekst z obrazložitvijo na Monolit:
info@monolit.si

lahko pa tudi na Navigo:
prijava@navigo-sistem.hr

Prijava grešaka u kartama
Molimo Vas da na navedenu email adresu pošaljete korekcije ili nedostatke koje ste primjetili na AdriaROUTE i AdriaTOPO kartama.

Molimo Vas da napišete kratki opis nedostatka, a po moguænosti i dodate sliku (screenshot) s objašnjenjem za navedenu lokaciju. Umjesto toga korekcija se može i nacrtati u MapSource programu s alatom "route tool", te pospremiti kao "*.gdb" datoteka, koju nam također možete poslati.

Do sedaj so bile vse moje pripombe tako za AR in AT upoštevane - tudi popravki sporočene nepravilne kategorizacije cest so v AR 3.20 že upoštevani.

P.s: sem videl da ti je istočasno ko sem ti odgovarjal tudi že gr69 dal naslova - pa bolje 2x kot nobenkrat
smirk-1.gif

LP

Nazadnje urejeno:

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Zakaj pa Monolitu? A monolit uporablja podatke od Adrie route?

Jaz bom samo mail poslal z podrobnim opisom v slovenščini (upam, da razumejo slo) ker ne uporabljam mapsource.

Frko

Pripravnik
24. jan 2008
649
0
16
Če boš poslal na Navigo, lahko pišeš v slovenščini. Vse razumejo.
Drugače pa Monolit vse popravke pošlje na Navigo.

LP

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
samo Geoset preneha s prodajo, ali se zemljevid AR sploh ne bo vec obnavljal? zakaj so se odlocili za tak podvig? premalo prodanih?