Adriaroute 4.00

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Nekaj je v programih narobe, v Mapsourcu, ker v starem 6.13.7 pa ne vodi v nobenem primeru na rondo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Poglej obe Barkovicvi fotki, puscice v isto smer.

Pa da se ne lovimo s tem, daj bodi jasnoviden in ti ruto naredi v basecampu pa če ti bo delalo ok, imamo mi problem.

Pa v katerem Mapsourcu si delal ruto še povej.

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
Preizkusil sem zgornjo ruto v treh napravah: 265W, 765 in 3790. Rezultat je vedno enak. Kot domačin lahko zapišem, da v nobenem primeru ni potrebno obračanje v kožišču (iz ali za Mengeš).

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo ja, tudi meni na 765 kaže očitno narobe.

Po drugi strani pa je zanimivo, da jurisu kaže pravilno na PCju, sicer verzije programja nam še ni sporočil. Enako kaže tudi meni pravilno v starem MS, vnovih in BC pa narobe.

In to vse z isto karto, ni druge kot da je algoritem pri določenih drugačen za izračun.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Ravno si me prehitel, tudi jaz sem prišel do različne poti z premikom drsnika pri lokalnih-hitrih cestah.
AR 4.00 in MS 6.16.3

I

Izbrisan uporabnik #488

Jap, prefer highways in potem ne gre na rondo
smile-1.gif

Nenavaden pojav.

I

Izbrisan uporabnik #488

CNE nima krožišča
smile-1.gif

Po moje je kriv algoritem v programih, karta pa je najbrž ok ? Ni pa nujno, lahko da so v karti kaj nedosledno kategorizirali, da moraš spremeniti nastavitve.

Bo prej, da je feler v AR, ker na napravi kaže narobe (na 765 in tudi na drugih kot ugotavlja uporabnik).

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Imam problem z prikazom načrtovane poti .
Do zdaj delalo vredu a naenkrat ne prikaže. AR 4.0 + AT 2.41 če imam vklopljeno mi ne prikaže poti od A do točke B.Izračuna ja koliko je do cilja samo ne nariše.

ČE pri izračunu prikažem info prikaže a med samo navigacijo ne prikaže..
Probal sem resetirat navigacijo a nič.
V CNEU NTU2013 pa mi prikaže normalno.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Si probal izključit AT in imeti vklopljeno samo AR?
Probaj vklopit samo AR in ponovno zaženi nuvija z samo omogočeno karto AR.
Če pa imaš na tvojem 25x5 naložen FW 6.40 je pa to problem v kratkem bi moral biti na voljo FW 6.50.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Saj piše, da ima obe vključeni naenkrat. Na 2xxx in 3xxx ne bo šlo - samo en zemljevid je lahko vklopljen!

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
Garmin Nuvi 2595lmt

zdaj sem dalgor AR+SCGR+NYG hungary in zadeva deluje (brez AdriaTopo)
Imel sem gor AR+AT+SCGR+NYG hungary in ko izklopim samo eno karto npr. AT ni izklopil
Na navigaciji imam FW 6.30

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
AdriaTopo ni rutabilna karta, mogoče v tem grmu tiči zajec?

Načeloma nisem nikoli uporabljal kombinacije več zemljevidov, tako da nimam preveč izkušenj s tem.