AdriaRoute v4.10

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če da SD v čitalec potem vsaj ne bo straha da bi nalagal na napačno napravo
evil.gif

Po drugi strani pa ne vem zakaj se toliko zafrkavaš, AR rukneš čez ključek, da ti karto odklene in zadeva je rešena.

mkolenko

Zelenc'
5. jul 2009
23
0
1
@popotnik, upošteval tvoj zadnji nasvet in problem je rešen. Zdaj še samo šumnike uredim pa še mogoče kakšno malenkost pa je to to
smile-1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Jaz. Po SLO je še vedno bolj natančna. Vsaj glede nekaterih hišnih števil.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Ja sej vem da na HR še obstaja

sam je 4.20 brez slovenije...

SI je bla pa skos 4.10 k je še mela slovenijo...pa sm mislu da bom na hitr dol potegnu pa eno ruto na jug zračunu za ju3 pa ni šlo "tok hitr"
smile-1.gif

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
722
101
43
Na Nuviju 660 imam kupljeno Adria Route, pa kot vidim, se ta zadeva ne da več nadgrajevati oz. posodabljati. A obstaja kakšna druga možnost za nadgradnjo karte za Slovenijo oz. kaj nadomešča Adria Route? BTW, kupil sem doživljenjsko vzdrževanje te karte...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Na linku, ki sem ga prilepil klikni na Nadogradnja AdriaROUTE 4.20 NT - CD verzija. Nisi edini, ki imaš doživljensko nadgradnjo karte. Tudi jaz jo imam, pa sem se sprijaznil, da je zadeva pač outlet. Bi pa bilo zanimivo to vprašanje posredovat na Garmin.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Odgovor na tvoje vprašanje, ki bi ga rad posredoval Garminu obstaja že od vsega začetka LM.

Citat:

Lifetime:

You will receive map data updates, when and as such updates are made available on Garmin’s website, for one compatible Garmin product until your product’s useful life expires or Garmin no longer receives map data from its third party supplier , whichever is shorter.

@cnpod

Ko si kupil nadgradnjo, si imel to tudi zabeleženo.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
722
101
43
Tale tvoj link me frcne na Garminovo stran "Error 404", stran ne obstaja...
Naslednja moja navigacija bo kupljena direkt s Kitajske, karta pa s pašnikov... Mi na pamet ne pade, da bi metal po cca 130€ za karte z nadgradnjami, pa ti jo potem mirno ukinejo in se slikaj...

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj pa maš več kot odličen nadomestek-city navigator, ar je zgodovina