AdriaRoute 3.20

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.659
113
A ni fora da majo novo zaščito te karte tko CN 2011.40 kot AR......že Snecer neki o tem pisal.....da ni haska z unlockerji ampak da morš odklepat prek UNL datoteke
smile-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.659
113
Citat:
Uporabnik forgot1 pravi:Prejšnja verzija ni delala težav na omenjeni ruti, ki je idealna za test.
CN nima težav.

LP

Formatiraj po nalaganju kart.....mogoče ga zato *ebe

Kamele0N

23. jul 2008
42.086
5.659
113
mislm reset naprave.....pa prej si shran priljubljene v Mapsource k jih pobriše

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
A ni fora da majo novo zaščito te karte tko CN 2011.40 kot AR......že Snecer neki o tem pisal.....da ni haska z unlockerji ampak da morš odklepat prek UNL datoteke
smile-1.gif

Ne, se je "uredilo", vse je enako kot doslej.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Sem iz Mb in sem preveril novo adrio 3.20 vs 3.11.
V novi različici sta že 2 novi krožišči in sicer na ljubljanski cesti in krožišče pri koloseju ,ulica kneza koclja,tako da je kar nekaj popravkov.
Omenjenih sprememb pa še ni v novem CN 2011.40,je pa že dodano krožišče v Rušah,katerega še ni bilo v verziji 2011.32.
Mislim,da bo verzija CN konec leta že povsem primerjiva z Adrijo ,je pa res da je v adriji veliko več POI točk,moja opažanja.
Toliko iz štajerske,iz drugih krajev pa že boste poročali.

lp

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
smile-1.gif

Ne, se je "uredilo", vse je enako kot doslej.

si ziher da je vse enako kot doslej? jaz sem poskusil kljuc vstaviti preko GmapTool-a, pa Garmin ni mogel odkleniti zemljevida, ko pa sem isti kljuc vpisal v unl datoteko, pa je odklenilo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Odgovor je enak prejšnjemu
smile-1.gif

Za AR se ni nič spremenilo, za cn pa se je "uredilo". Rabiš zadnje verzije.

klavdijpecnik

Zelenc'
24. feb 2011
1
0
1
Citat:
Uporabnik Timy pravi:
Še to - na kartici SD so sledeče mape: Poi, gmapsupp.img in gmapsupp.unl. Na Garminu mi sedaj deluje samo karta City Navigator Europe 2008, vse ostalo kar je na karti AdriaRoute pa je izginilo.

Tudi sam sem imel podobne težave,kot Timy, ko je naprava garmin po namestitvi verzije 3.20 javila, da ne more odkleniti kart. Težavo sem rešil tako, da sem po instalaciji verzije 3.20 na sd kartici izbrisal mapo poi, ki se nahaja v mapi z imenom garmin. Sicer mape poi sodijo samo na garmin napravo, ne pa na sd kartico. Pri prejšnji verziji 3.11 program ni namestil poi točk na kartico sd, zato tudi s prejšnjo verzijo ni bilo težav. Datoteke z imenom gmapsupp.unl se ne sme brisati, ker je v njej zapisana koda, ki odklepa kartico.

Twister87

Pripravnik
14. avg 2009
481
0
16
37
Snecer, mi lahko prosim to na ZS malo bolj razlozis... zadnje verzije cesa? ne vem, a je danes moj slab dan, a kaj je, da mi nic ne dela tako kot bi moralo. AR 3.20 mi noce odkleniti tako kot mi jo je do sedaj, CN EU 2011.40 pa mi lepo nalozi in odkleni, vendar ko hocem poiskati kak naslov, mi sploh ne najde nobene drzave.
confused-1.gif

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Lepo dela ta AR 3.20 .Danes smo šli iz lj-bežigrada v čatežko toplice , lepo vodi po cestah kot je treba , so jo porihtali . Za nazaj sem dal pa CNENT 2011.40 pa kr nekje po travi ,njivi , parcelah .vmes se je zgubila pa obrača .

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Hm, dve ulici do obvoznice, pa po AC naravnost do izvoza Čatež, pa 2 rondoja in si v Termah.
Nekako se mi to ravno ne zdi ruta, na kateri bi lahko ocenil delovanje navigacije.
Razen, če nisi šel po avtocesti ...

Poskusi tako : izogni se AC in ne bo te vodila skozi Litijo, Zidani most, Krško na Čatež.
Vodila te bo po rovtah, čez Bogenšperk, na Šmarjeto ...
Dejansko je Garminova navigacija totalno v k...
Sicer jo tudi sam uporabljam, a si ruto povečini prej pripravim v Mapsourcu, z vmesnimi točkami in potem gre lažje.

LP

Nazadnje urejeno:

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Sem šel po avtocesti . Proti prejšni verziji 3.11 Je ta dosti boljše . Se saj vozi po avtocesti ,Katero imamo na karti 3.20 in tudi izvozi so vredu . Razen pri Novo Mesto vzhod ni pravilni vnos km/h .

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Kaj natančno se zgodi, če resetiraš Garmina. Ali potem karte naložiš preko MapInstalla in kaj je treba še naložiti?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če resetiraš nuvija soft reset se ne pobriše nič.Če narediš hard reset se ti resetira na privzete nastavitve (potrebno je vnest ponovno vse nastavitve) in pobrišejo se ti priljubljene.
Karte ostanejo.CN lahko naložiš preko mapsource.Ali če uporabiš predelano verzijo lahko mapo shraniš na pc in jo kasneje ročno preneseš v napravo ali SD kartico.

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Jaz imam na Mapsurcu karto AdriaRoute in AdriaTopo, nimam pa CN Europe, čeprav imam na sami napravi karto letnik 2008. Kako jo spravim na računalnik, da jo bom lahko po morebitnem resetu lahko nazaj naložil na Garmina?

Timy

Pripravnik
27. mar 2008
50
0
6
Oprosti, zame bi bilo bolje če bil vzel metlo in pometal dvorišče. V kateri mapi pa se nahaja CN?