Žrtev radarja kranjskega redarstva

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
goba ne bod pameten,zase se brigej ko boš uletel v radar boš pa cvilil

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Jaz vozim po pravilih. Pa še ne moti me če malo denarja dam v blagajno. Vsak mora nekaj dati za skupno dobro. Komunizem pa te fore...

GMD

Zelenc'
18. jul 2011
20
0
1
Torej, kranjski redarji naj bi že pošiljali plačilne naloge za prekrške storjene do 1 julija. Ali je že kdo na forumo dobil kazen, ali kdo ve do kdaj naj bi te plačilne naloge pošiljali.

GMD

Zelenc'
18. jul 2011
20
0
1
Mene pa zanima ali ima kranjsko redarstvo v senicu možnost merjenja hitrosti v obe smeri. So včerej stali na Zlatem polju,natančneje nasproti okrepčevalnice lakotnik, je pa bil senic obrnjen z zadnim delom v smeri dijaškega doma. Sedaj pa ne vem ali so merili ali pa zgolj pršli na okrepčilo, poleg avtomobila je namreč stal redar, je pa bilo okoli 17.30.
No jaz sem prišel iz nasprotne smeri iz glavne ceste sem zavil na tisto stransko ter nato nadeljeval vožnjo proti dijaškemu domu.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Gajbo pira tistemu kateri vrže molotovko na kozolec Kranjskega redarstva.....l Pa medaljo zaslug za narod ......brez zvezde

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Jaz vozim po pravilih. Pa še ne moti me če malo denarja dam v blagajno. Vsak mora nekaj dati za skupno dobro. Komunizem pa te fore...
Zaradi takih kot si ti postavljajo vedno nove cone 30 , pa 40 na tranzitnih cestah. Ker jim jebilo kršiteljev premalo, sedaj pa upajo da bodo pri ostrejših omejitvah več pokasirali.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zaradi takih kot si ti postavljajo vedno nove cone 30 , pa 40 na tranzitnih cestah. Ker jim jebilo kršiteljev premalo, sedaj pa upajo da bodo pri ostrejših omejitvah več pokasirali.

hehe...tole pa celo nekaj vode zdrzi
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Še ena žrtev kranjskega redarstva
Citat:
Včeraj okoli 9.20 so policiste obvestili, da je moški v Kranju napadel občinskega redarja, ki je meril hitrost z radarjem. Možje v modrem so ugotovili, da je 52-letnik s tovornjakom zapeljal pred službeno vozilo z radarjem in stopil do redarja. Začel ga je zmerjati, mu iz rok vzel mobilni telefon in ga vrgel na tla. Voznika tovornjaka bodo ovadili.

A to pred šolo al kje?
evil.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
jp jp, lahko je svoje napake popravljati na drugih, ki opravljajo to delo zgolj zato da preživijo in so veseli da 5. ega v mesecu dobijo na trr plačo. Jp, zares dober štart.

Tepček.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Mogoce se bo pa nasel kak domzalcan z x6, ki bo opazoval ljudi na pikniku in bo spregledal radar(kot je toyoto). Cudno da se kaj takega se ni zgodilo.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Včeraj okoli 9.20 so policiste obvestili, da je moški v Kranju napadel občinskega redarja, ki je meril hitrost z radarjem. Možje v modrem so ugotovili, da je 52-letnik s tovornjakom zapeljal pred službeno vozilo z radarjem in stopil do redarja. Začel ga je zmerjati, mu iz rok vzel mobilni telefon in ga vrgel na tla. Voznika tovornjaka bodo ovadili.

A to pred šolo al kje?
evil.gif
Aha ni blo pred osnovno šolo, kjer so se isti redarji par dni nazaj veselo postavljali pred kamerami, ampak v Savski loki, - v industrijski coni.
Naselje, pa nobene stanovanjske hiše ni blizu, druga najboljša inkasantska točka v mestu kranju.
Prva najboljša inkasantska točka je pa mimo pokopališča, kjer si se do pred dvema letoma lahko peljal 90, zdej ti gre pa za takšno vožnjo 1200€, izpit, če3x ponovoš ti pa še avto zaplenijo. Najbrž se bojijo, da bo kdo s pokopališča ušel, pa bi ga utegnil kdo povozit.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
jp jp, lahko je svoje napake popravljati na drugih, ki opravljajo to delo zgolj zato da preživijo in so veseli da 5. ega v mesecu dobijo na trr plačo. Jp, zares dober štart.

Tepček.
Naj se raje lotijo poštenega dela, da bodo preživeli, ne pa da ropajo ljudi.

Je pa en lepo napisal v komentarje

Kaznovanje zaradi polnenja proročuna je v nasprotju z namenom zakona, v nasprotju s stroko in v nasprotju z ustavo.

Polega tega so tablo za naselje na tistem območju postavili v nasprotju z zakonom o cestah. Tabla je že dolgo napačno postavljena, vse kazni, ki so izrečene na tej podlagi pa čista goljufija.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
Evo ravno zdaj že skoraj pol ure policijski avto parkiran na zelenici pred blokom, a ni to zanimivo?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Citat:
Citat:

A to pred šolo al kje?
evil.gif
Aha ni blo pred osnovno šolo, kjer so se isti redarji par dni nazaj veselo postavljali pred kamerami, ampak v Savski loki, - v industrijski coni.
Naselje, pa nobene stanovanjske hiše ni blizu, druga najboljša inkasantska točka v mestu kranju.
Prva najboljša inkasantska točka je pa mimo pokopališča, kjer si se do pred dvema letoma lahko peljal 90, zdej ti gre pa za takšno vožnjo 1200€, izpit, če3x ponovoš ti pa še avto zaplenijo. Najbrž se bojijo, da bo kdo s pokopališča ušel, pa bi ga utegnil kdo povozit.

Sem pogledal v Savski Loki, tam ob cesti črte za parkinge niso narisane, tako da je bil policijski Scenic načeloma parkiran pravilno.

Cesta Delavski most - rondo Mercator je pa seveda problematična, še posebej odkar se je tam nasral polprazni Tuš. In vsa ta prometno nevzgojena pešrulja s Planine bi lahko cesto prečkala pri semaforju Tuš ali Q, hitrost pa bi lahko nazaj dvignili na 70, kljub temu da je ta del ceste sedaj V naselju....

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Evo ravno zdaj že skoraj pol ure policijski avto parkiran na zelenici pred blokom, a ni to zanimivo?

grozodejstvo, hitro kliči na 24ur da zadokumentirajo to nesramnost!