Je treba norce s cest poslat, knede. Ta zih še nima nobene točke, vozi počasi in skrbi za varnost. Bo treba mal kazni dvignit.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
PS: Dej še posnetek naprej, ker je sigurno sledilo še prehitevanje kolone po možnosti v klanec ali nepregleden ovinek.
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Groza, se pravi so torej ena parapolicija pod komando lokalnega serifa (= zupana), namesto da bi raje na nivoju cele drzave zaposlili vec prometnikov ? Pri 100+ tisoc brezposelnih ni hudic, da ne bi nasli se nekaj sposobnih ljudi.
Jaz sem zivel v iluziji, da razen parkiranih vozil nimajo nic.
Ja, preveč bereš v tem !Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne vem sicer o kakih dovoljenjih govoris.
(tvoj odgovor se je vecinoma nanasal na dovoljenja za merjenje; jaz v njem preberem ekstrapolacijo na vsa podrocja, o katerih gre tema)
Tvoj kolega je zgoraj napisal, da imajo redarji pooblastila za urejanje in nadziranje prometa [na dolocenih cestah, ki so pac znotraj meja obcine]. A ni to nekam veliko pooblastil ? Se pravi, da lahko en ta butl od redarja s koncanimi sedmimi razredi osnovne in triurnih schnellkursom za redarja sredi krizisca [na cesti, ki ustreza kriterijem, torej recimo sredi Kranja] stoji in usmerja promet z belimi rokavcki ali kaj ? (= "urejanje prometa")
Ali prevec berem v tem ?
Po logiki lopovske države,ki želi čimveč pokasirati, pa ni važno al je tist tud kriv ali ne, pa ni nič čudno.Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Po moji kmečki logiki je potem malo čudno nabiti kazen nekomu, za katerega nisi ziher, da je res storil prekršek.
Ne "ne moreš" ampak "ni ti potrebno".Citat:
A se ni enkrat govorilo, da kot mož ne moreš obtožiti svoje žene
V obeh primerih mora tisti drugi potrditi, da je vozil in prevzeti kazen.Citat:
Torej če je res, je potem vozila žena ali pa prijatelj, ki je že odpotoval na Švedsko.
Ja, druga točka te reši tudi če si kriv, pa dobiš nekoga, ki bo prevzev krivdo in točke namesto tebe.Citat:
Uporabnik Bastard pravi:
Točka 2 reši takoj vse
Ja, kriv je lastnik, razen če dokažen da ni on vozil.Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Zanimalo me je samo to, da če se na sliki NE VIDI VOZNIKA, če je potem avtomatsko kriv lastnik ali pač ne.
Nadaljevanje ni potrebno. Če dokažeš, da takrat ti nisi vozil (ker si bil na letalu za NewYork - pokažeš karto na tvoje ime) je stvar končana.Citat:
Mozno je dokazati da nisi ti vozil in ...
To je menda po starem ZVCP delovalo. Zdaj pa ne več. Oz. če si zelo vztrajen, lahko dosežeš, da plačaš samo kazen, brez točk, ker se ne ve, komu bi točke dali.Citat:
... in povedati da je vozil druzinski clan zoper katerega pa se ti nisi dolzan izpovedati.