Citat:
Uporabnik jello pravi:
XL gume za tvoj avto pomoje NE rabiš. Jaz bi nataknil in homologiral eno standardno dimenzijo, to je 205/55 R16 in prihranil tako pri gumah kot pri feltnah.
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Če jih prej sploh na avto spraviš. Pri 508 bi že pričakoval dovolj konkretne diske in čeljusti, da bi znali biti spredaj problemi.
in en piše ceno za nokian, drugi pa za uniroyal in se sprašuje kako je možno dobiti tako ugodno cene... Skratka jabolka in hruške, obadva pa pišeta cene za sadje.Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Obe gumi sta zimski, samo povedat je treba, katera je boljša (po testit baje uniroyal).
To so tudi meni govorili, da na kračo ne gredo 15-ke (sem imel doma na železnih komplet).Citat:
Uporabnik sylver pravi:
In točno to so mi povedali tudi na servisu. Imam prevelike čeljusti za 16 col feltno. Še posebej pri meni, ko imam GT opremo.
Sicer so mi rekli, da lahko komot poskusim, ampak bom videl, da žal ne gre.
Včasih železna gredo gor, ker nimajo toliko ''mesa'' kot alu platišča.Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Točno tako - zaradi sprednjih diskov ne gre - sem sedaj govoril s Španom na Brezovici, kjer sem hotu dobit TUV certifikat, da bi homologiral 16 col pa ne gre. Imam premočno mašino (2,2 HDi) in posledično imam večje diske.
Ah bomo pa nabavili 17 col zdej samo razmišljam ali alu ali jeklena(čeprav je razlika v ceni skoraj da minimalna, alu pa dosti lepše zgleda)