Ženske so doble letance!

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jebeš takšno življenje, če moraš vsake pol ure sporočati svoje koordinate centrale kot, da si jebeni Garmin. Mrš!

hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
So pa niso, jebena zadeva je ta, da so složne kot šiptarji. Ena od druge se navežejo budalaštin. Potem je pa tipu tako in tako ostalo v navadi, aja sej pri prejšnji sem tudi se morl javljati po vsakem popitem pričku, da mu je naštela razloge zakaj se to njej ne zdi prav.
Mrš!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Smrtno resno!

10 kolegov nas je bilo na mojem RD (morje), 7 od njih se je stalno javljalo na posodobitve.
crazy1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Tko kakor si postelješ, tako boš spal. Valda se javiš, da je vse vredu, ne bom pa zdej se javljal večkrat na dan. Za to so krivi izključno moški, ker so ratal reve in se ne upajo ženski rečt ne. Če se meni zdi nekaj skregano z logiko to tudi povem in pač ne odstopim od tega. Če se morm jest po vsakem pivu javit, se nej pa še ona na vsakih 30min ko je s kolegico. Domnevam da se ne.
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
točno! Stvari je potrebno postavit na pravo mesto že na začetku! To da če greš kam bolj daleč mi je jasno da se javiš pa poveš da si prišo! Da bi pa vsakih 5 minut se javlo kje sem pa kaj delam pa so impulzi zdaj predragi!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ma ja sej jaz to vem in se strinjam s tabo. Se mi zdi, da starejši ko smo, hujše je. Ni mi jasno kako te lahko dečva zdresira na takšen način, da ji poročaš o vsaki neumnosti, ki jo narediš. Ok jedel si kosilo, koga koji kur.... to briga. A to vas ženske resno zanima? A sem jaz nenormalen al kaj.?
bonk.gif

Meni je običajno, da rečem Aloha draga prišel sem živ in zdrav, to je to. Ona meni lepo se imej, priden bodi, čao. Se ga napijem, jo kličem ob 4ih zjutri nabit ko mina, se ji izpovem, da je moja edina dečva, itd. Pošle me u [censored], ker sem jo zbudil in tak vem, da se imava rada. Več ne rabim niti jaz niti ona. Meni je to normalno, a ni?
grin1.gif

Da mi pa dečva govori, dragi menim, da so na servisu slabo klimatsko napravo napolnili. Koga to briga, če je njegov avto, pa še na morju je! Mrš! Pusti ga na miru, a se morate v vsako stvar vtikati.

Prav morje so mi zamorili, neverjetno. jebeštrga pa tako muško.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Pomoje je to bolj mamin sinko sindrom.
smile-1.gif
"Joj, a si kupčka podru!" pa cela bajte v luft!

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Jebeš takšno življenje, če moraš vsake pol ure sporočati svoje koordinate centrale kot, da si jebeni Garmin. Mrš!

hysterical-1.gif

očitno ima model že svoje koordinate, da ga modelka preverja, jao kwa se eniiim da

majč

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
ksz

na 24kur, uporabnik Tomi.Passion in njegovi komentarji o ženskah. Na začetku sem si mislil kako ta tip pretirava. Recimo ta novica oz komentarji.

Vse bolj pa vidim, da je v njegovih komentarjih kar nekaj resnice (no, še vedno tu pa tam pretirava, ampak pustmo to)! Vse bolj smo/so pussyji! Po mojem mnenju ni v redu da tip sam leži pa gleda TV, ženska pa dela. Saj se lahko pomaga! Da pa ženska tipu ukazuje kaj naj naredi, preverja kje je, sprašuje s kom gre ven, ne, to pa ni vredi
10.gif

Potrebno je na začetku veze red narest
bonk.gif
Kasneje je prepozno

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
mater no, mal pa morš bit dec...
10.gif

kako so lahko taki mehkužci. pa to človk ne more verjet
uf-1.gif

predno greš s kolegi na pir, daš punci enga lupčka, rečeš da nimaš pojma kdaj boš domov prišel ali pa poklical da te pride iskat in to je to...

če greš pa na morje čez viken, pa samo pokličeš ko se dol pripelješ da ste srečno prispel in da nej kej misli nate...in potem NIČ VEČ do odhoda nazaj.
No, mogoče samo ko si totalka prbit, pa jo pokličeš, pa ji poveš da jo imaš ful rad
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
A ti to men? No jaz sem ženkica tko da dej ti to descem dopovedat. Jaz nobenga ne preverjam in ne ganjam...ok ganjam ampak za kej druzga
evil.gif

majčy

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
A ti to men? No jaz sem ženkica tko da dej ti to descem dopovedat. Jaz nobenga ne preverjam in ne ganjam...ok ganjam ampak za kej druzga
evil.gif

majčy

pozabil na ksz
crazy1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ma dej že nehi pospravljat dons jao men gre sam sex po glav pa kwa ste tle eni čudaki metrosexualci sami lepi tipi pa nič akcije? kam smo to prišli, dolgčas aaaaa

majč