Ženske so doble letance!

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
jaz mam rad svoje mnenje in hrbtenico ampak vsakic ko se z necim ne strinjam dobim odovor:
"Ti si vedno proti meni, ti bi moral z mano drzat, zakaj mi vedno nasprotujes".

Ce ji kdaj dam kaj prav je to samoumevno, takoj, ko pa imas svoje mnenje pa si svojeglav in je ne upostevas.
Hebene babnce.

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
A ne veš, da takrat, ko ženska tipa vpraša za mnenje, pričakuje, da bo slišala svoje mnenje, samo z globjim glasom?
wink-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
"Ti si vedno proti meni, ti bi moral z mano drzat, zakaj mi vedno nasprotujes".

Znano. Standard. Sploh ni važno za kaj se gre. Tudi če samo svoje mnenje hočeš izrazit
crazy1.gif

A:"Dragi a mi te hlače pašejo"
B:"Tiste prejšnje so bile boljše"
A:"Ti mene sploh ne maraš, kako lahko rečeš za tiste hlače da so boljše, če pa niso"
13.gif

B v mislih: Pa koji kur.ac pol sploh sprašuješ
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Moški se pelje z dvigalom. Nekje vstopi ženska in dvigalo se vzpenja naprej. Nenadoma se dvigalo zaustavi. Ženska zapeljivo pogleda moškega, si oblizne ustnice, sleče bluzo in nedrček in reče moškemu:
"Daj, napravi iz mene pravo žensko!"
Moški kratko razmisli, sleče srajco, jo vrže po tleh in reče: "Tukaj je! Operi in zlikaj!"
grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Najbolse pa je to ko vlagas, nadgrajujes zesnko z €, mores se potem sam kuhat, peglat in pucat. Ja ponavadi se to dogaja ravno tistim, ki so sponzorji. za to kaj vlozis dobis super cistilko in super hurbo.
Sexas kdaj ti pase, pa se spucano mas.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
ksz

vidim, da nisem edini takega mišljenja, vsi ste to opazli
cheer.gif

Zdaj treba to nekak popravit in spravit žensko nazaj za 30 let, ko je bila edina njena naloga skrb za svojega moškega
cheer.gif
čeprav zna pa bit kar problem, ker pri ženskah je tako mišljenje, da tleskne s prsti in dobi drugega...pa še res je, če je izzivalno oblečena in namazana

...jaz mam drugačno rešitev

sma se o tem problemu zadnjič s kolegom menla pa sma prišla do zaključka, da si je najboljše poiskat eno domačo, kmečko punco, ki ve kaj je pralni stroj, kuhalnica in peglajzl. Take ženske baje še vedno obstajajo nekje bogu za ...in jaz bom si poiskal eno od tam pa bo me mela rada, mi kuhala, prala pa še kaki kozarček domačega rdečega bo mi prinesla iz kleti
cheer.gif

Razvajene, v sebezagledane mestne punčare pa naj ostanejo tam kjer so in iščejo pomehkuženega princa na belem konju.
17758-icon_confused.gif

tak, da če gre ta vikend kdo poleg najprej v Haloze pol pa še v druge podobne kraje naj mi pošlje PM pa gremo na lov za "pravimi" ženskami
grims-1.gif

p.s. ne pozabit durexa za "njo" in rož za njeno mamo
roza.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
podpis, jaz bi se pridruzo, samo kaj ko sem pa ze pogubljen.
Dobil sem lustno "vasko" deklino, ki bi rada bila mestna oz. ima vse navade mestne.. NO GO.

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
ja to ti pravim, da ona ne bo mela časa za durex sprobat, če bo morala kuhat, prat, likat, vinčka nosit, pa še pospravt vse za tabo. boš moral pol na mami durex sprobat
hysterical-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
"kuhat, prat, likat, vinčka nosit, pa še pospravt vse za tabo" PRAVA ženska ma to narejeno v 2 urah na dan, se pravi ostalih 22 ur pa bom jaz njo razvajal, ji masiral nogice, jo peljal v vaško gostilnico na kapučino, šla boma ribe lovit, se lovila po travniku in podobno. Pri tebi, ko si iz mesta je drugo-te opravke delaš celi teden, ker si s kolegicami po mestnih gostilnah in iščete hlapce
bonk.gif

brez zamere

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
hysterical-1.gif
očitno veš več o meni kot vem sama

samo za info: ne hodim po gostilnah in ne iščem hlapca
grin1.gif

no, upam da boš našel svojo sanjsko žensko
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Dragi Gonislav, želim ti veliko uspeha pri iskanju ženske, kateri bo smisel življenja pedenanje svojemu moškemu. Pozabljaš, da imajo dandanes tudi ženske vsaj 8-urno službo, ne samo moški. Poleg tega ne moreš primerjati zidanja ter popravila avta s kuhanjem, pranjem in likanjem. A vsak dan življenja zidaš hišo, vsak dan avto crkne? Se strinjam, da je lepo opravit kaj namesto svojega dragega in mu polepšati dan, ne pa zato, ker ima on fiksno idejo, da je to žensko delo. Se mi zdi, da se piše leto 2008.

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:

Zdaj treba to nekak popravit in spravit žensko nazaj za 30 let, ko je bila edina njena naloga skrb za svojega moškega
cheer.gif

Upam, da zaslužiš dovolj, ker 30 let nazaj ženske niso hodile v službo
grims-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Dragi Gonislav, želim ti veliko uspeha pri iskanju ženske, kateri bo smisel življenja pedenanje svojemu moškemu. Pozabljaš, da imajo dandanes tudi ženske vsaj 8-urno službo, ne samo moški. Poleg tega ne moreš primerjati zidanja ter popravila avta s kuhanjem, pranjem in likanjem. A vsak dan življenja zidaš hišo, vsak dan avto crkne? Se strinjam, da je lepo opravit kaj namesto svojega dragega in mu polepšati dan, ne pa zato, ker ima on fiksno idejo, da je to žensko delo. Se mi zdi, da se piše leto 2008.

Napisal je, da bo tud on njo razvajal, zraven tega pa se ne gre samo za zidanje ampak tudi za vzdrzevanje stanovanja in vozila.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Super, lahko bi jo razvajal tudi tako, da bi kdaj kaj skuhal ali pa pobrisal prah, recimo. Ali pa se morebiti ob teh opravilih spremeni v volkodlaka?
shocked-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
...medtem, ko bo ona pobelila stene in pokosila travo odnesla ven smeti in se kaj podobnega.
1:1

Nevem kje je tu enakopravnost. Ce moski opravljajo moska dela, nevem zakaj bi se potem zenska.
PS. Jaz zelo rad kuham in tud pospravit mi ni problem, samo kaksen je potem pomen besede "enkaopravnost" ?

Nazadnje urejeno: