Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Če me pa že kdo vpraša bom odgovorila:
1. denar (sploh če je to uspešni starejši moški) torej je ženska tipična sponzuraša/cashpi..a
2. očitno ima problem sama s seboj, ker si išče v starejšem moškem očeta...
Protiargumenti, vir: zapis s spleta:
Na mladih v današnjih časih svet pač dejansko ne more stati!
Argumenti:
1. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih mladi niso bili manj zainteresirani za politiko. Torej se jim (veliki večini) za bodočnost - hebe.
2. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih mladi niso bili bolj neprizemljeni, kot so danes. Vzroki: brezperspektivnost, internet, in še mnogo drugih dejavnikov.
3. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih mladi niso bili bolj nesamostojni. Tu spomnim na veliko število mladih, tako fantov, kot deklet, ki živijo v hotelu mama. In jim to stanje seveda popolnoma odgovarja. Celo želijo si, da bi trajalo in trajalo...
4. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih niso bili mladi v tako velikem odstotku poleg alkohola tudi na drogah. Da je to dobro? Aja?
5. Še nikoli v zadnjih 50-ih letih mladi niso bili manj sigurni vase. V mnogo preveliki meri se zanašajo se na informacije s spleta, na google, na wiki, namesto na svoje izkušnje, ki edine štejejo!
Znanje mladih, ki pridejo s fakultet, pa je, po izjavah nekaterih slovenskih profesorjev, pa tudi delodajalcev - porazno.
Da bom prav razumljen: ti, o katerih govorim, so v (veliki) večini!
Svet pa bi lahko stal na mladih le v primeru, da večina ne bi bila takšnih, kot sem jih opisal...
Pa še to: trije mladi Slovenci, ki so uspeli na Kickstarterju, pač ne morejo spremeniti precej slabega vtisa o mladih Slovencih!
Moja pripomba št. 1:
Če svet pač ne more stati pretežno na mladih, ni čudno, da stoji pretežno na starejših...
Moja pripomba št. 2:
Če so mlade ženske dnevno skoraj pol dneva na spletu (kar so!), jih lahko z realnostjo realnega sveta, katera je, mimogrede, v današnjih časih NUJNO potrebna, lahko seznani le dosti starejši moški... Vrstnik jih pač ne more (glej sliko).