A se moški javijo naj jih prve posilijo? Kavalirstvo, ki je seveda ostali neokrnjeno v teh letih feminizacije se je seveda pokazalo na Costa concordii, veliko bolj odraz današnjega časa kot Titanik. Vse ostalo je pa odgovor da. Znam doliti tekočino za vetrobransko steklo v oba avta, ne samo tistega, ki ga vozim sama, znam pokositi travo z vsem kar je treba vedeti, da kosilnica dela, znam uporabljati vse osnovno orodje, drugega itak zaenkrat ne posedujemo, ki je v domeni moških (bor masina in podobna jajca) in vse te malenkosti, če je samo od mene odvisno, nad tudi ne bo zeblo v bajti, čeprav tu sva na toplotni črpalki, tako da ni veliko dela in znanja potrebnega. Moj zna oprati in posušiti cunje, čeprav bi bili čisti bi pa resda bili malo zmeckani - nič hudega, zna kuhati in previti ter skopati otroka. V glavnem pa znava jutri poskrbeti za vse, v kolikor se zgodi, da enega ni, čeprav v osnovi delimo dela zelo tradicionalno. Torej pere in doliva tekočine v avto moj predragi v večini primerov. To pomeni, da je doma in dela to 3x dlje in 3X bolj potratno kot bi bilo nujno treba, ker sta zraven oba sinova, da mu "pomagata". Da ne govorim o pomoči, ko je treba listje grabit... In dec, ki misli da to ni vzgoja in da moški v vzgoji nima kej početi, naj se ne pritožuje nad babo, ki jo je dobil, ker si boljše ne zasluži. Kot rečeno - gliha vkup štriha...