Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
a je v bikinkah ko to počne? al ma tako belo kratko majčko gor?
kaj misliš da je v šatorskom krilu? pa nismo mi v SA.
Itak da kratko majčko pa zlo kratke hlačke
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
a je v bikinkah ko to počne? al ma tako belo kratko majčko gor?
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ksz
jest nam nič reku.
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
ksz
jest nam nič reku.
kaj ne boš nič rekel,..naredil si povzetek tistega kar sem jaz napisala....me veseli, da se sem in tja najde kak biser, ki realno razmišlja
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Daleč od tega, da vse znam, zagovarjam stališče, da se učimo celo življenje, in ni lepšega kot odkrivati nove razsežnosti tudi na sexualnem področju,....samo ne vem zakaj bi se mlada bejba ukvarjala z nekim starcem, ki ima po vsej verjetnosti že rahle probleme s hidravliko, če se lahko isto nauči vsega z bolj privlačnim mlajšim partnerjem,...(tu so spet izvzete tiste redke, ki se dejansko zaljubijo v tako starejšega)
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi: Zdaj treba to nekak popravit in spravit žensko nazaj za 30 let, ko je bila edina njena naloga skrb za svojega moškega
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Matr so eniii pametni. OK model, jaz grem kuj 30 let nazaj k se mi itq ne da več na faks hodt pa v službo, bom kr lepo doma, ti me boš preživlju, dajal keš za frizerja, manikuro, pedikuro, maserja, benz, kavice, jaz ti pa perem pa likam pa kuham, deal?
majč
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
dokler boš razmišljal, da so tovrstna opravila stvari, ki te (ne) naredijo moškega, verjamem, da boš imel probleme z občutkom moškosti
Evo dokazala si mojo teorijo. Ženske mislite, da so ta opravila za oba spola-ampak ni tako!
Ženske imate ta opravila(pranje, likanje, pospravljanje, kuhanje,...) samo za sebe. Tako kot imamo mi moški določena opravila samo za sebe(košnja trave, zidanje, popravilo avta,...)
Kot sem reko-ženske nam perejo možgane in nam vsiljujejo svoja prepričanja zraven tega pa nas še hočejo naret fukjene, ker sploh razmišljamo, da pranje cot in likanje ni za moškega