Zastonj denar za igranje pokra

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Govori mi po 100k handih o sreči. Enim res nikoli niti osnove ne bodo jasne
smile-1.gif
. Priporočam ti ruleto in loto...

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik ThorZEN pravi:
Govori mi po 100k handih o sreči. Enim res nikoli niti osnove ne bodo jasne
smile-1.gif
. Priporočam ti ruleto in loto...

ruleta ni zame, šel enkrat pogledat, pa nisem stavil niti žetona, ker je metanje denarja proč.

Hm, jaz nisem nikoli rekel da je vse odvisno pri sreče pri pokru!

Zakaj sem potem zmagal mini turnirček, zaradi sreče???? al zaradi znanja??????????

Pa ne mi rečt, da lahko grem zdaj med PROJE!

aJDE, pač pravim da je tudi pri pokru prisotna sreča!

lp

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Če pustimo za trenutek nesmiselne monologe...

Očitno je nekomu le uspelo skrekat online poker programe.
Rezultat: vsem ostalim je videl karte.
Mize: NL Texas holdem 25/50, 50/100
Zaslužek: na sto tisoče $.

Več (za tiste, ki sem ji da brati): ŠKLJOC

Sicer pa že prva slika v prvem postu pove ogromno (BB/100 hands)...

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Kratek povzetek sem že zgoraj napisal.

Sicer pa: Igral je na absolute in še enem pokru, premagoval naj igralce z igro, ki ni za nikamor ( v enem primeru pobral precej tisoč $ z 10 high na showdownu) in imel/ima res neverjetno statistiko.

Bil je pa preveč očiten, da bi ostal neopažen. Zato je nekaj ljudi preštudiralo njegov hand history in ga začelo bolj natančno spremljati. Ugotovitev: druge možnosti, kot da vidi karte drugim ni.

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Zdaj prvi primer (10 high) meni ni sumljiv, ker se je očitno našel vsaj še en pacient, ki je šel v showdown s slabšim handom, kar potem izniči teorijo, da greš to delat samo če vidiš karte. Ni pa to dobra reklama za online poker, čeprav to na nas malinovce ne vpliva kaj dosti, ker če že vidiš karte, pol ne greš na mikro blinde igrat.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Pa če bi zmagal WPT event, še nisi nujno za med PROje. Par 100 handov na turnirju proti npr. 100k za realno sliko...

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Sem bolj na hitro povzel...tudi sam nisem bral vsega špeha...

Primer 10 high je bil pravzaprav zadnji po katerem je navedeni tudi priznal, da vidi karte. Na drugi strani pa ni bil pacient temveč nekdo, ki ga je načrtno lovil na limance...

Kako so prišli do tega, da vidi karte je pa na dolgo napisano na "mojem" linku.

Se moram pa popravit - v tem primeru gre za UltimateBet poker, kjer pa je lastnik isti kot pri Absolute pokru.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
kolker sem razbral, naj bi šlo za mlajšega uslužbenca pri absolute poker, ki naj bi imel možnost dostopa kot moderator za ogled kart?

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Sem bral od enega igralca, ki je napisal kratko knjigo o igri na Party poker.
Preučeval in pisal si je vse odigrane hande. Tudi tiste, ki je foldal(kaj bi dobil, če nebi foldal).

Prišel je do kar zanimivih zaključkov. Predvsem do tega, če preveč dobro igraš/zmaguješ se kaj hitro zgodi, da začneš dobivati AA, KK, QQ ipd, in te nasprotnik premaga s kakšnimi nizkimi konektorji...
V več kot 90% je zgubil igro, ko se mu je na turnu odprl 4 of a kind. In velikokrat je dobil v roke tak hand. Vemo pa kolikokrat kdo v realnosti dobi v roke straight ali pa royal flush in s tem premaga quads-e, ki jih ima nekdo drug za mizo. Igram poker že kar nekaj časa v živo, pa se mi to še ni zgodilo. Prav tako nobenega osebno ne poznam, ki se bi mu to že pripetilo. Sem pa že imel straight flush v roki.

Saj če vas zanimajo njegovi opisi, jih lahko prilepim gor. Je v wordu spisano, cca 20 strani.
Je pa kar zanimivo branje.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Upam, da mi bo uspelo dat gor. Sem zazipal, je pa format PDF.

Priponke

• 197300-SecretsToWinningCashViaOnlinePoker.rar
    205,4 KB · Ogledi: 221

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
To je tisti znalec ja, videl že par let nazaj. Na začetku svojega "remek dela" (ki ga je prodajal tudi na eBay-u), se pa pohvali s screenshotom play money accounta.

Tistim, ki temu verjamejo bi priporočal da se mu pridružijo na play mizah, če sploh še igra.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Sem bral od enega igralca, ki je napisal kratko knjigo o igri na Party poker.

Preučeval in pisal si je vse odigrane hande. Tudi tiste, ki je foldal(kaj bi dobil, če nebi foldal).

Prišel je do kar zanimivih zaključkov. Predvsem do tega, če preveč dobro igraš/zmaguješ se kaj hitro zgodi, da začneš dobivati AA, KK, QQ ipd, in te nasprotnik premaga s kakšnimi nizkimi konektorji...
V več kot 90% je zgubil igro, ko se mu je na turnu odprl 4 of a kind. In velikokrat je dobil v roke tak hand.
Saj če vas zanimajo njegovi opisi, jih lahko prilepim gor. Je v wordu spisano, cca 20 strani.
Je pa kar zanimivo branje.
1. Pisal je o Party pokru.
13.gif
Kaj ima to sploh veze.

2. Tudi tiste, ki je foldal(kaj bi dobil, če nebi foldal).
13.gif
Neumnost. Važno je kako odigraš / si odigral v danem trenutku. Kaj se je odprlo ko si foldal nima nobene uporabne vrednosti za bralca.

3. Te zaključki so res zanimivi. A v negativnem smislu.

4. 20 strani v wordu? Že to precej pove.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
No, saj v končni fazi itak igraš z igralcem.
Samo je pa dejstvo, da imajo možnost manipulirat s handi. Tako kot je npr tisti moderator videl karte drugih in jih "lupil"...

Na katerih straneh pa vi kaj igrate? Zdaj razmišljam o nextpoker, ker dobiš veliko rakea nazaj...

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
na pokerstasih pa fulltiltu se nekaj trudimo, ampak vse skupaj bolj za zabavo opa. zapravljanje časa, ker če naredim sumasumarom število prebitih ur pred compom pa zaslužkom je bolj bogo.

Thorzen, me pa zanima tvoje mnenje o Dario Minieri.....tip je star 22 let, z fpp točkami je dobil novega porscheja od PS....pa na acoountu, ma tudi velik profit!

Kolk let on sploh igra?? kakšno stratetgijo ima??

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
na pokerstasih pa fulltiltu se nekaj trudimo, ampak vse skupaj bolj za zabavo opa. zapravljanje časa, ker če naredim sumasumarom število prebitih ur pred compom pa zaslužkom je bolj bogo.
Po kakšni logiki (če sploh kakšni) uporabljaš prvo osebo množine?
confused-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Videl sem ga na WSOP. Ne poznam ga preveč, igra zelo agresivno igro, verjetno boš kaj več o njem našel na Googlu.