Zastonj denar za igranje pokra

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik smidge pravi:
ce lahko vskocim v to debato, a lahko kdo ki ima visji status na PokerStrategy tako prijazen, da dol stegne tiste clanke za katere rabis updatan status in jih tukaj objavi?

Vidim, da mam trenutno silver status, ki pri NL ponuja tole:

* Tight aggressive Preflop Play for Intermediates
* Continuation bets
* From Fixed Limit to No Limit
* Multitabling
* Switching from from full ring to shorthanded
* LAG or TAG
* How to calculate a Potsize-Raise
* Reads for online games
* Shortstack Strategy: Steals and Resteals
* How to play against other Short Stack Strategy player?

Na limit:

* Bankrollmanagement Advanced Beta v0.9:
* Jump on to shorthanded!
* Heads-up on the Flop - Basic Moves
* Multitabling
* Pre-Flop Hand Categories
* Way ahead - Way behind
* Overcards 2.0
* Basic Hand Reading 2.0
* Evaluating Made Hands on the Flop
* Evaluating Draws on the Flop
* Odds & Outs advanced

Na SNG/tournaments pa:

* Bankroll management for SnG's
* NL tournament: your opponents hand ranges
* Independent Chip Model (ICM)
* Playing a Final Table
* SNG Guide for Beginners
* SNG´s: successive or sets?

Če te kaj posebej zanima, lahko nalimam, vsega pa se mi ne da, ker ma vsak članek par strani
wink-1.gif

Drugač pa maš na muli hardcore čtivo v obliki "40+ Poker Strategy ebooks collection (Doyle Brunson, Dan Harrington + more).zip"

Nisem čist ziher če lahko link nalimam, zato uporabi search. Meni je sicer tovrstno čtivo tumač, ker sem predvsem rekreativec
wink-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Congratulations on winning a Friday Night Party $15k DeepStack 6 handed qualifier.

You have been registered to the Friday Night Party $15k DeepStack 6 handed tournament to be held on April 11th 2008 14:00 ET.

cheer.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kakorkoli poker mentor je tudi ena dobrih domačih strani. sam ne igram, me ne zanima, a dva sodelavca sta probala, pa sta dobijala, pa mal zgubljala, pa spet zmagvala, kje je pa seštevek, v plus ali minus ne vem. so pa baje neke lekcije pa how to.

mogoče bom nekoč probal, pa pustil službo.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kakorkoli poker mentor je tudi ena dobrih domačih strani. sam ne igram, me ne zanima, a dva sodelavca sta probala, pa sta dobijala, pa mal zgubljala, pa spet zmagvala, kje je pa seštevek, v plus ali minus ne vem. so pa baje neke lekcije pa how to.

mogoče bom nekoč probal, pa pustil službo.

eh, ta poker mentor je hm, kako naj rečem
hysterical-1.gif

je pa zanimiva statistika, opisana na poker mentorju , ki pravi da 90% ljudi zgublja denar, 8% jih minimalno služi, 2% ljudi pa mastno služi...

in poker mentor obljublja 100 ljudem, da jih bo naučil igrati, da bodO prišli med 2 %

PRAVLJICA, ČE MENE VPRAŠAŠ
aplauz.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa dobr..kako bi ti prodajal.

90% zgublja, 8 je na nuli, 2 služi. pridi k meni, da te naučim zgubljat.

ja to zna vsak.

zdej pa glede pokra obstaja kar nekaj knjig. itak nekdo zgublja, da bi nekdo imel. podobno je forex. če se držiš, dobiš, če ne pušiš. sma težko s eje držat in zadržat.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Si že pustil službo?
hysterical-1.gif

Tale poker mentor jih res poka. Kdorkol je že igral poker za dnar ve da to ni izy money. In to da ti en palamud, da te bo nauču služit več tisoč € mesečno je čisti nateg. Sem si mal prebral njegovo "prodajno pismo" in najbolj smešno mi je to da govori, da ti on da še enkrat tok denarja kot ga nakažeš.
aplauz.gif

Ja se pa dobr sliš da boš služu več tisoč evrov na mesec in boš lahko pustu službo. Verjetno jih kar nekaj nasede po želji za izy money.
crazy1.gif

Lahko ti poiščem nešteto takšnih strani ki obljubljajo isto samo da so v angleščini.
wink-1.gif

dex89

Zelenc'
12. nov 2009
14
0
1
Imam jaz 1 velik bolšo stran, ni treba reševati kviza pa tudi osebne izkaznice ni treba poslati.

Spet ena promocija za pokeraše ali pa za tiste, ki se tega šele učite, popolnoma zastonj 150$, pa srečno jih porabite.

Treba je slediti navodilom, najprej se na poker registrirati, potem pa z istimi podatki na tej strani še izpolnit prijavnico z veljavno tel. številko za verifikacijo (Nebo vam pobralo nič denarja)! Če ste vse v redu naredili, boste v parih dneh dobili bonus na poker račun!

No Deposit Bonus Features:

* $150 FREE
* NO restrictions
* NO quiz
* NO ID verification

Pa veliko zabave!

Registrirate se lahko tukaj: http://www.pokernetonline.biz.tm/

dex89

Zelenc'
12. nov 2009
14
0
1
lhka nrdis na 10rzlicnih accjih, sam mores registrirat frende. Hu nmores igrat na tak način! majo use zasciten.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Torej lahko z 10ih računalnikov naredim 10 acc, in pol s hedsup igranjem kešautam cca $1,5k?

ne ker verjetno dobiš 50$, ki jih ne moreš dvignit takoj, ampak morš dost rejka nabrat in potem ostalih 100$ dobiš nazaj po korakih 10$ z rakebackom (zelo visok rakeback za ta prvi bonus potem normalni naprej)

oz. dvigneš pa lahko takoj vse kar zaslužiš - pač 50$ morš pustit gor, dokler ne nardiš neke meje

isto je to ko v mojem podpisu, s tem da spodaj tud druge platforme podpira (pri katerih še nimaš svojega ACCja)

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Ze kar stara tema...
Ali v tem trenutku obstaja kaksna stran, ki ti da zastonj denar za igranje pokra?