Nic hudega. Mi, ki ze vse vemo, ti pol oprostimoOk nisem vedel da se izraz tele tudi za jelenjad uporablja. Vsak dan se učimo.
Nic hudega. Mi, ki ze vse vemo, ti pol oprostimoOk nisem vedel da se izraz tele tudi za jelenjad uporablja. Vsak dan se učimo.
skrinje ki jih omenjaš niso gorenje so hisense. Mislim da skrinj z nofrostom ni, imaš low frost, nofrost pa dvomim da obstaja. Kolikšen je budget? če se stegneš do libija si ga zmagal.Katere skrinje so danes best buy. Gorenjeva 400?l spušča dušo. Svoje je tekom cca 20 let naredila.
Kako je z No frost funkcijo. Uporabna zadeva da ni treba vsak let veckrat strgat ledu?
Hmmmmm, google prevod al....Piše ročno odtaljevanje
jaz sem ko sem kupoval gledal karakteristike, tj. količino zamrzovanja in zadrževalni čas ob motnjah ker če gre kaj narobe nimam nikogar za mu poturiti vsebino skrinje, zato sem takrat vzel libija ker so ble številke top. Prav tako tudi cena. Mal preglej te podatke morda greš tudi z gorenjem čez, čeprav je zdaj to dejansko hisense in zna biti celo boljš kt bi blo gorenje. Pa na garancijo ne pozabtNe vem ce bi dajal pol vec za libija.
Ja verjamem da je lahko toliko vec vreden. Ampak je biga, kupil sem Y za 50 in ne EQE za 100.
ja ker so leta nazaj preselili hladilno zamrzovalni oddelek v Srbijo (Zaječar?) zaradi rdečih številk..no te so glih tko ostale, sam aparati se delajo malce južneje. So pa to hisensove skrinje, verjetno jih dela tud za svoje potrebe za eu tržišče. Gorenje ima svojega asortimana vedno manj. Sicer piše gorenje na izdelku samo zadaj je kitajc v taki ali drugačni oblikiGorenje pise made in Serbia.
Garancija gorenje in lord 5, libi ce sem prav videl 2+3.