Zamrzovalna omara

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.785
6.768
113
pri taščici
Katere skrinje so danes best buy. Gorenjeva 400?l spušča dušo. Svoje je tekom cca 20 let naredila.
Kako je z No frost funkcijo. Uporabna zadeva da ni treba vsak let veckrat strgat ledu?

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Jaz sem pred 3 meseci vzel Gorenje. Beko je spustil dušo.... potem pa je bilo na hitro treba nekaj vzet. Ima no frost funkcijo in 5 let garancije. Pa še velikost sem moral približno ujeti.
Tole sem kupil: ZAMRZOVALNA OMARA GORENJE FN617EEW5, cena 500€, sedaj vidim da je še 50€ ceneje

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.252
2.527
113
Priznam, da tega ne razumem:
Zamrzovalna skrinja LORD G5 se integrira v samostoječe zamrzovalnike, tako da jo lahko postavite skoraj povsod,

Češki švicarji ali švicarski čehi. Zanimivo take povezave se večkrat pojavljajo.

Katere skrinje so danes best buy. Gorenjeva 400?l spušča dušo. Svoje je tekom cca 20 let naredila.
Kako je z No frost funkcijo. Uporabna zadeva da ni treba vsak let veckrat strgat ledu?
skrinje ki jih omenjaš niso gorenje so hisense. Mislim da skrinj z nofrostom ni, imaš low frost, nofrost pa dvomim da obstaja. Kolikšen je budget? če se stegneš do libija si ga zmagal.

https://www.emundia.si/liebherr-zamrzovalna-skrinja-cfe-2500-pure tkole čeprav moja premium stara kakih 8 let ima kr večjo zamrzovalno zmogljivost
ko boš nabavljal glej čas ob motnjah, še bolj pomembna je količina zamrzovanja na 24 ur (koliko kg zmerzne v 24 urah)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.785
6.768
113
pri taščici
Ne vem ce bi dajal pol vec za libija.
Ja verjamem da je lahko toliko vec vreden. Ampak je biga, kupil sem Y za 50 in ne EQE za 100. ;)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.785
6.768
113
pri taščici
Piše ročno odtaljevanje
Hmmmmm, google prevod al....
Upam da ni treba za ta poseg normalno skrinjo ugasniti, jo sprazniti in potem počakati en dan cakati da ti pod noge stece nekaj litrov ledu
Je pa tale lord mslenkost bolj varcen.
Pa moja izkusnja z gorenje kombiniranim hladilnikom je, da porabi ze kot nov cca 40% vec od deklaracije.
Beko skrinja je bila v par % deklaracije.

"Ce vam po daljšem delovanju niti ni treba skrbeti za zmrzal ali led na stenah zamrzovalnega predela, vam bo olajšalo enostavno odtajanje in odvajanje odtopljene vode spredaj"

Ne vem ce bi dajal pol vec za libija.
Ja verjamem da je lahko toliko vec vreden. Ampak je biga, kupil sem Y za 50 in ne EQE za 100. ;)
jaz sem ko sem kupoval gledal karakteristike, tj. količino zamrzovanja in zadrževalni čas ob motnjah ker če gre kaj narobe nimam nikogar za mu poturiti vsebino skrinje, zato sem takrat vzel libija ker so ble številke top. Prav tako tudi cena. Mal preglej te podatke morda greš tudi z gorenjem čez, čeprav je zdaj to dejansko hisense in zna biti celo boljš kt bi blo gorenje. Pa na garancijo ne pozabt

Gorenje pise made in Serbia.
Garancija gorenje in lord 5, libi ce sem prav videl 2+3.
ja ker so leta nazaj preselili hladilno zamrzovalni oddelek v Srbijo (Zaječar?) zaradi rdečih številk..no te so glih tko ostale, sam aparati se delajo malce južneje. So pa to hisensove skrinje, verjetno jih dela tud za svoje potrebe za eu tržišče. Gorenje ima svojega asortimana vedno manj. Sicer piše gorenje na izdelku samo zadaj je kitajc v taki ali drugačni obliki

libi ima ob registarciji aparata še dodatna 3 leta skupno torej 5, če ma invertni kompresor ima na le-tega garancijo 10 let. Pa včasih so kak cekin nazaj dali so meli neke akcije

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi