torej, smo na tem, da bom še drugič v 3 letih metala polno zamrzovalno omaro mesa v smeti. Zadeva ne dela, brni kot centrifuga pri pralcu, poletela bi. T je padla na -1. Pojma nimam v čem je štos. 5 let garancije naj si vtaknejo nekam, jaz skrinjo rabim. Kaj naj kupim tokrat? Beka več videt nočem. želim, da je velika (torej visoka) in da je nofrost. in da dela. Hrup in poraba nista važna... da se malo pripravim na najhujše.
Aeg,Bosch,Liebherrtorej, smo na tem, da bom še drugič v 3 letih metala polno zamrzovalno omaro mesa v smeti. Zadeva ne dela, brni kot centrifuga pri pralcu, poletela bi. T je padla na -1. Pojma nimam v čem je štos. 5 let garancije naj si vtaknejo nekam, jaz skrinjo rabim. Kaj naj kupim tokrat? Beka več videt nočem. želim, da je velika (torej visoka) in da je nofrost. in da dela. Hrup in poraba nista važna... da se malo pripravim na najhujše.
A po novem te stvari tudi crkujejo? Doma smo zmeraj menjali to napravo, ko je prerjavela, oziroma smo upali, da bo novi model porabil vsaj pol manj. Skrinjo elektrolux imam 20 let, starši gorenje par let manj.
Verjetno je nastal problem trajnosti, ko se je pojavil total no frost v tem segmentu, kar pomeni kak ventilator, senzorje in pamet za odtajanje ...
Če sem jaz bolj okrogla? Ne nisem, ampak bi mogla biti kar fejst, da bi tole težave povzročalo.
Briga me za porabo, tale mi je letos od 19.1. do danes porabila že 390kWh. zaradi mene če še enkrat toliko, samo da bi hudič delal. Bom pogledala liebherrje. Je kaka njihova finta vredna pozornosti. vidim na hitro da so cene od 600 do prek 2k€.
To je vse odvisno od tega, kateri je tvoj vir hrane. Ce kupujes v trgovino, je vseeno.Hm, ko berem te stroške skrinj, mi je čisto ok, da imamo eno malo zamrzovalno omaro, ki ne porabi dosti. Za ostale storitve zamrzovanja pa koristimo bližnji Lidl in Mečkator.
WTF?Ko svak ustreli teleta v gozdu, tudi odkupim.
On najbrz misli, da kravje tele...Lovec, pol se pa odkupuje. Saj ga mora on tudi placati...