Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Ali te zavarovalnica naroci na obravnavo skode cez 14 mesecev,medtem ko ti redno placujes zavarovalnino ???
, če si zlomiš nogo ali kaj drugega si na vrsti TAKOJ.
ja TAKOJ dobiš gips.
Če pa rabiš pa kaj več pa ČAKAŠ. Če ne verjameš pejt mal na travmo(ti ne privoščim da boš toliko ljudi tam poznal kot jaz) ali pa si malo bolj komplicirano zlomi nogo. ZArdi takih zadev se potem zdravljenje komplicira in traja še dlje in je manj uspešno.
Sicer pa sem spoznal kar nekaj for kako UKC "pokriva" izgubo" ki jo ima.
Zakaj sem že moral ležat 6 dni v KC da so mi naredili tomografijo?(polurno slikanje, živim 10 minut od bolnice, ležanje v bolnici zaradi zdravja ni bilo potrebno). Če bi prišli z limuzino in z ukrajinkami po mene na dom bi zdravstvo stalo manj.
Da ne pišem o tem da bi takrat ko sem jaz zasedal posteljo,lahko na njej ležal nekdo ki jo je res potreboval. Samo tisti je ne dobi, ker z njim je strošek, z mano ga pač niso imeli (razen treh obrokov, pa še tistih nisem pojedel niti pol) .
Zakaj sem bil 10 dni v bolnici zaradi angiografije, če pa bi bil lahko samo 1 dan (po preiskavi moraš 24 ur ležat!).
kot tomografija je bila tudi angiografija planirana in "naročena"?
Ko končam z bolniško se boste za glavo prijel (tisti ki ne veste kako dolgo sem na bolniški, ker nekateri alterjvci veste). Naj povem da ne "blefiram, samo ne bi pa rad šel ves polomljen delat, potem pa vsak drug mesec za en mesec (leto) na bolniško, ker potem bom še brez službe takoj ostal. Naj me dohtarji poštimajo kolikor me pač znajo, potem grem pa delat. Če pa moram za vsako dohtarjevo delat na meni čakat leto+ pa naj se tam na ZZZS malo zamislijo. (Če me pa znajo ali pa nimajo denarja naj me pa invalidsko upokojijo- za stanje kjer sem pač na "srečo" nisem sam kriv!)
Pa imam praktično minimalno bolniško, Koliko bi šele stala ZZZS moja bolniška če bi imel "zdravnikovo" plačo. Ampak imajo na ZZZS očitno prekratko pamet, da jih moja bolniška več stane (koliko šele izguba zaradi "nedela mojega"), kot pa moje zdravljenje na katerega čakam.
Razumem da upokojence pustijo čakat (prej se znjadejo na žalah manj bo pokojnin), ampak da pa mladino pustijo čakat mi pa ni jasno.
Tasta smo pred kratkim pokopal, tudi zato, ker je zdravnica "omejena" z izdajo napotnic in ga ni poslala na UZ trebuha ali koloskopijo, oziroma je moral le to čakat skoraj eno leto. V tem letu je tako hudo zbolel, da je ob "obletnici" izdaje napotnice umrl.
Pa je država spet vesela. Je pač umrl leto dni pred penzijo.