Ali pa imaš preprosto le zmotno mišlenje, da so zdravniki polni denarja.Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Hm, zanimivo. Oba starša sta zdravnika specjalista, pa živimo v bloku, nimamo luksuznega avtomobila, ne barke, niti vikenda itd.Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Glede na to kako zagovarjaš plače zdravnikov, pa mi povej kateri zdravnik je reven, kateri od zdravnikov nima svoje hiše, finega avtomobila, veliko jih ima tudi barke na morju.
Prosim, govoriš res kot da so reveži in če ne bodo toliko zaslužili bodo odšli v tujino. Ja seveda bodo odšli in si tam bili vsaj 2x bogatejši, ane?!
Če tistih nekaj kirurgov uživa luksuz, to ne pomeni, da se dohtarji kopajo v denarju
Tudi meni je zanimivo. Verjetno starša varčujeta za hišo ali kaj podobnega, sicer lahko le rečem, da ne znate z denarjem, ker v tem primeru je sigurno dohodka, po mojih ocenah minimalno okrog 3.000 eur na mesec.
Ne revni nismo. Bogati pa tudi niti slučajno ne. In takih kot smo mi je večina dohtarjev. Tistih nekaj dobro plačanih kirurgov, specjalistov itd, ki so se zrinili k skledi po večjih ustanovah ne predstavlja večine, tako kot si nekateri predstavljate