Zakaj moški postanejo mehkužci?

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
aja sem zamešal..je že dolg časa od takrat
wink-1.gif

<<<, pa ji kajpak ni uspelo, hahah!<<

itak..ene babe takoj prebereš, kaj imajo za bregom
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ženske... Kaj smo ženske in kaj znamo?

Nekatere so karieristke in dejansko ne zmorejo potem še kuhat in prat doma. Poznam žensko, od mene je starejša deset let. Ni ji še uspelo met zveze, daljše od pol leta, ker so jo moški pustili ko so ugotovili, da ji služba in nenehno napredovanje, pehanje za denarjem, pomeni več kot partner.
Ko jo srečam, je ali na telefonu, ali pa mi živčno potrobi iz svojega avta, ko se preriva po Slovenski in nestrpno gleda v vsa možna ogledala. Partnerja nima, oziroma ima občasne avanturice. Pa ženska ne zgleda slabo, res ne. Dokaj visoka, res razgledana in inteligentna, lepa... Ampak ženska ne zna: kuhati, ne zna zalaufat pralnega stroja, prehranjuje se večinoma s sendviči in poslovnimi kosili-večerjami, kadi kot Turek, denar gre za cunje in kostime prestižnih kreatorjev. Moškim je všeč, dokler ne ugotovijo kakšna je. Zanimivo a?

Druga stran žensk.
Niso karieristke, nekako normalne so. Ne oblačijo se v Boss in Gucci kreacije, ampak znajo pa narest golaž za prste polizat. Nimajo ne vem kok denarja, ampak dovolj, da živijo in se odrečejo kakšni kavici ali dvema na mesec in si namesto tega kupijo par najlonk. Niso živčne za volanom in pogovor po telefonu se ne suče okoli tega, koliko je padla delnica xxx, ampak o tem, ali je njihov otrok dovolj pojedel za kosilo.
In ko pride mož domov, ga ne pričaka tajnica No.2, ampak ŽENA. Partnerka.

Mogoče sem mal zabluzila, ampak ženske se same odločimo, kaj in kako bomo delale. Odvisno je od vzgoje v družini in tega, kakšne vrednote so nam bolj pomembne.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
preveč si posplošila. niso samo ženske ki imajo vse in ženske ki znajo kuhat. ker je veliko žensk, ki nimajo neke bleščeče kariere, pa še vedno ne znajo nič.

Darja

Zelenc'
19. feb 2008
27
0
1
Tjaša... Kaj pa če bi bila partnerja enakovredna? Jaz naredim rižoto ti pripraviš solato? Jaz pomijem po tleh, ti obesiš perilo. Kdaj slišala za kaj takega? Pa je lahko hkrati tudi tudi odlična v službi, pa počne še kaj prijetnega, pa tudi zgolj o pediatrih in o tem, kolk se je njen najmlajši podelal v plenice, se ne rabi pogovarjat. Stvar odločitve in stvar partnerjev... In mimogrede... Kuhati ne znam, zna pa moj partner... In to odlično. Pa v tem uživa. Jaz pa raje takrat počnem kaj drugega. In se zaradi tega nima za copato. Ker sva enakovredna.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No ja, sem pač predstavila dva ekstrema. Jaz osebno poznam največ točno takih kot sem jih opisala; ali je eno ali je drugo. Idealnih pa itak ni.
Enakovrednost je pa dons zlata vredna, tko da svaka ti čast, če maš takega partnerja. Je že res kot dinozavrovo jajce redko, da najdeš nekoga s katerim si enakovreden...
zmaga.gif
:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Nekak tako je. Kariera in druzina gresta danes na zalost malo tezje skupaj.

Meni naprimer pase, da po sluzbi nekaj postorim doma, naredim kosilo, pospravim itd. Tega sicer ne delam vedno, ker zivim pol casa doma, pol pa v tujini v svojem stanovanju. Ko sem doma jem pac pri starsih, ko pa sem v tujini pa kuham sam. Polek tega pa skusam v sluzbi tudi priplezat visoko
smile-1.gif
. Je pa res, da ce hoces v karieri uspet, se moras na zalost odpovedat dolocenim stvarem. Vecina v sloveniji nas sploh neve kaj se pravi delat. Jamramo kak male place mamo, delamo pa pol ali pa za tretino manj kot v tujini. Tam kjer delam jaz je vecina ljudi do 5-6tih v sluzbah. Eni ostanejo tudi do osmih. Tisti ki imajo individualne pogodbe ali so na visjih delovnih mestih delajo povprecno 10+ ur dnevno in se potem doma.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Darja vsaka ti cast. Delo je treba delit, oz. kje pise, da mora zenska kuhat. Na zalost pa poznam dosti takih primerov, ko zenska ne zna nic drugega kot pa zapravljat denar.

Darja

Zelenc'
19. feb 2008
27
0
1
Lepo bi bilo, če bi si lahko partnerja delila čim več stvari. Tudi hobije morda. Če ima vsak svoje ambicije, želje, sanje, hitro pride do odtujenosti. Prav tako, če en partner ne doprinese ničesar v vezo (beri: pride domov, vrže noge na mizo in čaka na lepše čase). Pač sem zato, da se čim več stvari počne skupaj.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tudi to iščem tudi sam, da se dopolnjuješ, da delaš stvari, ali skupaj, oz. narediš tisto, kar znaš namesto partnerja, ki to ne zna, npr.

s tem pa zapolniš vrzel, ki bi znala nastat v zvezi...
z bivšo je bilo zelo podobno... recimo, sam ne znam kuhat, ona pa je znala, a žel ni imela tiste... kuharske domišljije, recimo temu. inovativnosti. tu sem jo dopolnil jaz. in najina kosila so bila vedno. njami. pa zaradi tega ne vem, če sem bil mehkužen...

morda sem bil preveč mehkužen po kosilu, ko sem velikokrat prevzel njeno pomivanje posode, da je ona recimo šla na kavč gledat TV...
tongue-1.gif
samo, ne vem, če je to pomehkuženost, zna biti vseeno ene vrste izkazovanje pozornosti... vsaj za moje pojme... in potem prideš tudi ti na kavč, pa te zmasira... itd., itd,...

in ko se tako dopolnjuješ na večih področjih... mislim, da zveza težko propade...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ja brez skupnih interesov je danes malo tezje. Takoj, ko imata vsak svoj krog prijateljev se stvar pomoje konca. No sicer pa nebo dolgo, ko bomo tudi mi v sluzbah do 6-7dmih in od dneva prakticno nebomo imeli nic oz. vikend, dopust in 2 uri na dan.
Najvecji ekstremisit pri tem so japonci. V sluzbah so do 9tih zvecer, potem grejo na pijaco s sodelavci potem pa domov spat.
Na leto imajo 5 dni dopusta, ki ga potem mogoce prezivijio z druzino, z zeno so pa potem skupaj na stara leta. V bistvu partnerja zivita loceno zivljenje.

Kje so casi, ko so ljudje hodili s sluzb ob dveh ali pa treh.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ce imas nekoga rad ti zanj ni tezko naredit nic. Ce sta oba taksna potem ves da je to TO. A problem ponavadi nastane, ko partner zacne to izkorsicat. za moje pojme si potemtakem "copata" oz. veza ni vec to kar je bila. Ce nekdo zacne to izkoriscat te nima vec rad.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ce imas nekoga rad ti zanj ni tezko naredit nic. Ce sta oba taksna potem ves da je to TO. A problem ponavadi nastane, ko partner zacne to izkorsicat. za moje pojme si potemtakem "copata" oz. veza ni vec to kar je bila. Ce nekdo zacne to izkoriscat te nima vec rad.

samo poglej kaj si napisal. oseba A izkorišča osebo B in potem je oseba B copata. namesto da bi bila oseba A ... ( vstavi poljubno žaljivko)

in to ženske vedno bolj počnejo. hočejo spremenit tipa, si ga podredit, potem pa jamrajo da se je spremenu in da je copata.
bonk.gif

da ne govorim, da majo nekatere ženske fafanje za neko vrsto poniževanja
crazy1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
ojoj, sem se zmoto... tam kjer pise za "moje pojme" mora pisat "dandanes". Jaz sem za mojo naredil "cisto vse" in mi sploh ni bilo tezko, v oceh drugih sem pa bil na kratki vrvici oz. copata.
Zdaj, ko sma ponovno sla narazn je po mesecu ponovno to ugotovila in me hoce nazaj.

PS. Cisto res ni, da si zenska spremeni moskega. Obadva mata vpliv drug na drugega, kot kemikaliji, ki se vezeta ali pa ne. Ja ampak po vecini so zenske krive
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
D_K zakaj bomo do takrat v službah? Ker bo šef reku, a bi malo potegnil danes in vsak bo rekel ja, čeprav ima v pogodbi točno napisano kako pa kaj. Ravno v tem je problem, ker požremo vsak drek. Dela se 8h na dan, pa če se zarad mene šef postavi na trepalnice. Ajde ne rečem, da se včasih mudi, ne bom pa jest se zdej pretegnil za enga debilnega šefa.

In Japonci ne delajo nič. Oni samo pridejo tja v službo da so v službi, storilnost je pa zelo nizka. Pač lepo vegiterajo tam v službi in nimajo nič od življenja.

Se strinjam, da se partnerja dopoljujeta in pač vsak neki naredi. To na začetku veze čist vsak pravi in potem eden prevlada. Samo s tem se pokaži pravi karakter osebe in samo spokej stran, ker je vedno hujše. Če ti je nekaj do osebe mu boš pomagal. dizzy začel bi se isto nazaj obnašat, bi hitro dojela kam pes taco moli.
wink-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Don_Corleone

oseba A izkorišča osebo B in potem je oseba B copata. namesto da bi bila oseba A ... ( vstavi poljubno žaljivko)

in to ženske vedno bolj počnejo. hočejo spremenit tipa, si ga podredit, potem pa jamrajo da se je spremenu in da je copata.
bonk.gif

da ne govorim, da majo nekatere ženske fafanje za neko vrsto poniževanja
crazy1.gif

mojster, no, pa si z izrečenim dokazal, da nisem copata.
grin1.gif

@Štibla: lubi
srce-1.gif

Darja

Zelenc'
19. feb 2008
27
0
1
stieber: Hm... Ne vem, če si me uspel... Nimam velikih jošk (no, vsaj po mojem mnenju
wink-1.gif
)

Kdo pomiva posodo? Pri nas pomivalni stroj običajno.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, če jih nimaš, potem te pa ne poznam.
grin1.gif
In kakšne tehnične stvari obvladaš? tehniko felacije dizizjevega minimalca?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
D_K zakaj bomo do takrat v službah? Ker bo šef reku, a bi malo potegnil danes in vsak bo rekel ja, čeprav ima v pogodbi točno napisano kako pa kaj. Ravno v tem je problem, ker požremo vsak drek. Dela se 8h na dan, pa če se zarad mene šef postavi na trepalnice.

Če ne boš ti delal, se bo pa kdo drug našel (se ga bo zaposlilo namesto tebe) in potegnil tisto urco, dve. Jebiga. Če ugotoviš, da ne zmoreš tempa svojga šihta potem pač nisi za ta šiht, treba kej druzga najdt.