Zakaj moški postanejo mehkužci?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ej stari, ne sekiri se. Važn da ti je fotr direktor v večji firmi.
smirk-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
A sem mogoce jaz ? Kaj mam jaz se tem in moje sekiranje ?
Tame itak zasla.

Edit: Se ena povezava. Misljenje nekaterih, da je na sihtu potrebno bit tocno tolko kot je po zakonih predvideno, se izraza v osebnem karatkerju cloveka. Da bi se mogoce kdo kje malo prilagodil, bog ne daj. Taksen kot si si. (doma, sluzba, veza...)

Nazadnje urejeno:

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Moj foter je tehnicni direktor v eni izmed vecjih MB firm. On dela v sluzbi 8-10 ur in potem se naredi kaj doma. Ko bos enkrat v zivljenju imel odgovornost 100+ ljudi v svojih rokah bos malo drugace razmisljal. Doben ga ni ne sili v todelo in to dela ker mu ocitno pase , veseli. Nevem kaj delas ampak s tvojo miselnostjo, da si na sihtu tocno 8 ur in niti minute vec bi se zdaj bili v casu kamene dobe. Sam nimam plce 4-5k€ (niti ni pomembno) na mesec ampak verjemi mi, da se v sluzbi trudim, da imam najboljsi odnos z vsemi, ker vedno najdemo kompromis in ce je le mozno se prilagodim tako, da smo vsi zadovoljni. Verjemi mi, da mene doben ne izkorisca, ker mi mojo pozrtvovalnost posteno placajo. Tudi sam vem kaj je za mene dobro in zakaj sem tam kot sem. Ko pa nebom zadovoljen pa bom menjal. A ni vazno to da sem jaz srecen ? Preprosto. Verjemi mi, da ce bodo vsi delali dalje, da bos tudi ti, dugace pa ces kje so vrata ali pa najdes drug poklic, projekt ... itd. Tudi medicinske sestre delajo 12urni turnus, pa se vsem zdi samoumevno.

PS-Edit: Pa kaj ce bo prisel kaki necak itd... kot, da dobre inzinerje pobirajo s ceste.
rolleyes-1.gif

Imam čez 40 ljudi pod sabo tako da vem kako je
smirk-1.gif

P.S.

Pri nas inžinerji strojništva kartone odnašajo iz pod strojev, toliko o tem...
smirk-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
d_k: res je zasla... vrnite se na njeno prvotno tematiko, ali pa bo prestavljena.

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Realno je bolj tako. Če ne boš delal in ne boš naredil v dogovorjenih rokih, potem bodo pa drugega našli.., ali pa boš za vedno ostal nekje pri dnu hierarhične lestvice.

Odvisno kako dober si pri svojem delu. Če si dasa, te ne bodo kar tako zaradi par nadur zamenjali.

Citat:
Uporabnik ynos pravi:Pri službah, kjer so projektna dela in dead-linei je potrebno potegnit tudi če se ti ne da. Drugo je če imaš šiht, kjer vsak dan veš točno kaj boš delal, vsak dan isto..., itd..itd.., ali pa bog ne daj v javni upravi, kjer itak vsi samo lenarijo po cele dneve. Po 12:00 ne moreš dobiti več nikogar na telefon, pa ni važno kateri del JU moraš kontaktirat. Zjutraj šiht, kava,kava, dolgo kosilo, malo šihta in domov. Že od treh znancev z JU sem slišal kritike, češ PA KAKO KR ŠE DELAŠ ob 18:00. Sej to ni normalno!

Si delal kdaj v javni upravi? Drugače raje povej kje ti delaš da lahko še kdo tako na pamet pokomentira tvoje delo pa koliko imaš prostega časa med delovnim časom. Očitno je to moderno.

Citat:
Uporabnik ynos pravi:Da ne rečem, da je večina dobila mail pri zadnjem podaljšanem vikendu, da grejo lahko 2 ure prej domov (Se pravi ob 13:00 namesto dolgih 15:00
hysterical-1.gif
)..., ker grejo vsi prej domov. Sej pravim...to je čist kul, ampak ni tako povsod.

Prvič slišim.

Drugače pa v JU je delovni čas res fiksen, so pa plače nenormalno nizke. Tako da kar komu paše.

Edit: Aha, tema ja ... mehkužci.. ne bi jaz o mojem šefu... zato pa že pakiram kufre
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
alo MODII!!!!1

kake veze ima delovni čas s tem naslovom: "Zakaj moški postanejo mehkužci?"

bonk.gif

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
hysterical-1.gif

Potem najbolš da se ženske preselte na japonsk
tongue-1.gif
Tam delajo po 14 ur in več, samo potem ko bo mož prišel domov, ne
bo nič od njega
tongue-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Japonci so za moje pojme pussyi ze sami po sebi in po izgledu, so kot ene puncke. V sluzbi so po cele dneve (delajo pac kolk delajo). Zene v veliki vecini ne delajo. Tudi v nemciji je ta trend vedno bolj moderen. Pri nas pa tud ne zaostajamo
wink-1.gif
Najlazje je poiskat sponzorja, ki je cele dneve na sihtu, ona pa lepo potem zapravlja denar, ker on ga tak nima casa.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
preveč si posplošila. niso samo ženske ki imajo vse in ženske ki znajo kuhat. ker je veliko žensk, ki nimajo neke bleščeče kariere, pa še vedno ne znajo nič.

good one ....

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
JA sam ta tema govori o moških in žalostn je to, da je vse več tud takih modelov k pojma nimajo aneeeeeeeeeeeee.

majč

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
d_k: res je zasla... vrnite se na njeno prvotno tematiko, ali pa bo prestavljena.
A ze si že ti kao moderatorca?
Svašta...
stupid-1.gif

Iz lošega u gore
crazy1.gif

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
ZAto si ga pa raje drkatje, lepse je, boljse, pa se ko ti pride, das muvi na off in mas mir, se ti ni treba ukvarat z babo po sexu
grin1.gif

Po domac povedan *ebes zene, i njihove probleme.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
Svašta...
stupid-1.gif

Iz lošega u gore
crazy1.gif

Temu jst pravim lobiranje.
grims-1.gif

Poznam en forum, kjer so sami resni in izkušeni moderatorji.

@tjasa

Dobra o delavniku.
hysterical-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
Svašta...
stupid-1.gif

Iz lošega u gore
crazy1.gif

in zakaj nebi bla? mislm.. si ti kej na slabšem zaradi tega?
priden.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

Naslov teme je Zakaj moški postanejo mehkužci, na željo je bila vrnjena v Bitko med spoloma, bodite vsaj tako fer in se držite naslova, za razglabljanje o delovnem času odprite novo temo v za to namenjenem podforumu.