Zakaj moški postanejo mehkužci?

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Biu copata, but now i'we changed
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Torej ženske znate biti vse, ne znate pa ničesar?
confused-1.gif

Aja, svetujem ti, dase naučiš dobro fafati, da boš vsaj nekaj znal/a.
evil.gif

Darja

Zelenc'
19. feb 2008
27
0
1
Stieber: Po čem pa sklepaš, da še ne znam? :D BTW... Kaj pa znate moški? Razen se sekirat, kdo je kolk copata? Če mi boš zdaj provalil s kakimi tehničnimi zadevami, te raje kar ustavim... Pri naši hiši take stvari počnem jaz.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Nisem prebral vsega ker sem v sluzbi, me pa je mocno ras*izdlo ko sem prebral naslov. Pa kaj te tote zenske mislijo da so. Bom kr opisal kako se dolocene dobre lastnosti ratvijejo ali upgrejdajo cez zivljenje.

simpaticen, lep = ponavadi hurbir ( v mladih letih sraufa tvoje kolegice )
smislel za humor, zabaven, center pozornosti = pijancek + hurbir ( ponavadi ga na stara leta ni pri bajti. Pije po gostilnah in sraufa kelnarce, tud pretepa... )
spostljiv, priden = copata ( zena ga hebe celo zivljenje v glavo, copata postane zato ker ona nejgovo dobro lastnost zacne izkoriscat. Ce tega ne naredi ded ne postane copata)
custven = mehkucez ( romantik, ponavadi postanjeo pijanci, ker so razocarani nad zivljenjem )

V vecini se lastnosti med seboj izkjucujejo. Ena za vsem znana lep != pamaten.
Se en primer. Veseljak != copata... itd.

A hebi ga ve bi vse mele tipa, ki je super duper lusten a se vam ne goni. Potem v druzbi je zbavlajc in ima ful smisel za humor a sam ne hodi po gostilnah in pije poredko. Ko pa so obletnice in rojstni dnevi pa boljse, da si izmisli nekaj romanticnega in vam po moznosti podari nekaj takega, ki vam dosti pomeni. "Bog ne daj da pozabi."

(grem raje delat)

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Kaj res??? Se mi zdi, da zelo dobro shajam brez tebe. Tehnične zadeve me pa zanimajo samo pri fotografiji. ter še na nekaj obskurnih področjih.

Kako pa vaša hiša zgleda, kjer ti gospodariš, nočem vedeti, saj se mi pred očmi izmenično prikazujeta masajska koliba in baraka v tomačevem.
hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
ne Štibla... ne... po moje ti ne bo potegnilo...

oz... mogoče imaš pa prav... take ženske je škoda za ta naš svet... pa mogoče zarad tega...
wink-1.gif

No, to dekle mi ga verjetno res ne bo potegnilo, se strinjam.
grin1.gif

Darja

Zelenc'
19. feb 2008
27
0
1
Baje da obvladam mikrofon ja...
wink-1.gif

(Zdaj pa že tako svinjamo po temle forumu, da bi bilo bolje, da bi se na kak privat chat preselili).

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Tvoje pravo ime je darja, imaš velike joške in dobro poješ? No, eno tako menda celo poznam, samo dvomim, da gre za isto osebo.
grin1.gif

Ja, z dizzijem lubijem rad kako besedico privatno spregovorim
srce-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Pa še res je.

Potem sledi proces spreminjanja partnerja po svojih željah..., ko/če se partner spremeni, pa postane nezanimiv, ker ni več takšen kot je bil na začetku. Kdo je zdaj tukaj zmeden (retorično vpr..)?