Zakaj moški postanejo mehkužci?

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:ojej,ti se pustis otipavat, Malkom ga more pa pol z dvigalko namlatit alka?

Niti slučajno. Jst hitr poštimam stvari. Če se pa ne da motit, je pa močnejša polovica na vrsti
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

no pa sej ni treba se zdej spravljat na BI pa jo žalit al pa kaj. Predvidevam, da je punca prebrala ta članek, ki se ji je zdel zanimiv in ga delila z nami
cheer.gif

Namesto da jokate in sprašujete oz. trdite da niste, to pokažte. Mislim, a je res tako težko rečt, ja to sm pa jst, to pa nism jst, roko na srce, vsak se lahko najde v kakšni točki. Članek je pač posplošen a vsi vemo, da je vsak tip (tudi ženska) vsak zase unikaten. Nekdo bo imel neko lastnost bolj izrazito, drugi pa drugo. Ali se ne strinjamo s tem, da ne smemo oseb metati v isti koš? Tako kot je bila ženska razočarana nad nekim tipom al pa tip nad žensko, to ne pomeni, da bo naslednji isti, oz. da smo/so vsi isti.

Ah ja, seveda tu na tem forumu so/ste vsi moški idealni a ne?

p.s. nobene potrebe ni po kreganju, saj se samo pogovarjamo in izražamo svoje mnenje.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
no no me veseli , da sem med idealnimi..najdem se mogoce samo v tocki da se kdaj pa kdaj vdam, enostavno zato ker se mi ne da drkat za vsako stvar, sploh z bejbikami. Recem: Maš prav, pa imam svoj mir
grin1.gif

in to je to... v grobem

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
<<< ti si itak osebek svoje vrste... rad bi te videl, kakšen si v živo...<<<<

raje ne, ker bo igral košarko s tvojo motorolo..jaz sem pobegnil, preden se je začel izživljat
grin1.gif

drugač mislim, da se je turbobič članil v klub hehe
tongue-1.gif

Darja

Zelenc'
19. feb 2008
27
0
1
Problem je, ker ljudje hočejo uveljavljati nek svoj prav. Ego seka... Moje mnenje je pač, da bistvo veze je, ne da se človek prilagaja, ampak da zna sklepati kompromise in sprejemati partnerja z vsem, kar premore. Verjamem, da človeku kdaj prebije plafon. Kako se ljudje ne zavedajo, da je njihov partner še vedno isti, kot takrat, ko so se spoznali. Res pa je, da si vsi v glavi (ker se še ne poznamo dovolj, jasno) rišemo neke idealizirane osebnostne lastnosti in ko nekoga dobro spoznamo, ugotovimo, da ni tak, kot je bil v našig mislih. Tu pa potem nastopi zrelost. Ali se naučiti to, kar smo odkrili sprejeti in vzljubiti, ali pa končati vezo. Vsi se lahko spremenimo do določene meje in še vedno ostanemo ista oseba. Da bi se spreminjam samo eden, pa nima smisla. Tu gre pa že za manipulacijo.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mater, ko sem pa tole prebral...

po vsem, kar se je dogajalo... I'm glad, I'm single...

je pa res nekaj. vse ženske težijo k temu, da te preobrazijo, iz neke osnove, ki jim je sicer všeč, v nekaj, kar bi one rade imele. in ko se jim ne daš, postaneš vse drugo, samo človek ne. in potem nekatere mislijo, da ne sprejemaš kompromisov, da si egoist... žal sem to doživel, samo sem se prepozno zavedel tega... te manipulacije...

ah, filozofiram... again...

zmačkan sem...
redface-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
daj daj..zadnjič si v nekem postu omenil, da imaš zadnje cajte prazna jajca..
zdaj so dve varianti; ona ali pa drkanje
grin1.gif

sicer je še ena možnost, ampak je ne bom napisal
evil.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Ah Ljubink je meljontavžnt....Lepe so in mlade, ampak redkokatere izstopijo in majo nekaj v sebi, karakter, dušo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sploh nisem bral cele teme, samo uvodni post, ker je itak že default, da so naprej sama otroška podjebavanja v smislu malih fantkov in punčk v peskovniku, katerih edina želja je, da bi malo namočili luleka ali pa ga le sprejeli, pa se tega ne upajo povedati direkt.

Sam bi tak topic raje navezal na ženske ... Kaj je bila ženska včasih? Pridna, marljiva, pobožna, vzgojena za gospodinjstvo in vzgojo otrok, brez lastne volje ... Danes pa je ženska z vsemi pravicami pravi demon ... Lahko ti naredi štalo, zaradi katere se ne boš nikoli več opomogel... Preseravajo se z nekimi čustvi, navadicami, so oh in sploh, najpametnejše, počasi bodo feminizirale vse poklice, v končni fazi pa so že vedno izjemno krhka in občutljiva bitjeca. My ass! Da me udari piæka, jo 2x bolj zalimam nazaj.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ma ja dirketni frontalni majgeri pa upper kick down..pol se še pa vrzeš nanjo.
evil.gif

Darja

Zelenc'
19. feb 2008
27
0
1
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Sam bi tak topic raje navezal na ženske ... Kaj je bila ženska včasih? Pridna, marljiva, pobožna, vzgojena za gospodinjstvo in vzgojo otrok, brez lastne volje ... Danes pa je ženska z vsemi pravicami pravi demon ... Lahko ti naredi štalo, zaradi katere se ne boš nikoli več opomogel... Preseravajo se z nekimi čustvi, navadicami, so oh in sploh, najpametnejše, počasi bodo feminizirale vse poklice, v končni fazi pa so že vedno izjemno krhka in občutljiva bitjeca. My ass! Da me udari piæka, jo 2x bolj zalimam nazaj.

Hm.. Še en zafrustriran, ki ne zna z ženskami. Da te malo razsvetlim. Ženske znamo biti vse. Močne in nežne. In kot vsa normalna človeška bitja pričakujemo nazaj tisto, kar dajemo. Če je to ljubezen... Ah, pa saj tega ne bi razumel...
smile-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
misli si kar hočeš...
evil.gif

@tinekr: I know

@Diablo: ne bi se strinjal, sem bolj težkega tipa...
wink-1.gif
drugače, pa ne vem, kaj je zate v zadnjem času ... zame je to, denimo, v zadnje pol leta...

@Klošar: vsakega, ki stegne roko čez žensko pa tako preziram. tega so sposobni le največji slabiči.

Nazadnje urejeno: