Resno?Kis.
In rešitev za to?
Enostavna, nisem kemik!
Nekaj bo treba, al bom pa kar svoj pir imel - Belokrajnska apnenica...
Sem razmišljal o njem, ker imam na zalogi ravno za temno pivo robe...Če bo stout, bo super, ker je zanj primerna trda voda
Pa če slučajno ne popravljaš, kakšne so posledice?Malo citronke. Če imaš dosti kamna bi itak moral popravljati ph za drozganje.
Mlečna 10, fosforna 20, no ja, bo še malo počakalo kuhanje.
Hudič je, če si jobless...
Al druge mi ni, zmanjkuje že počasi piva iz ekstrakta...Nikakor naj vode NE bo ovira za kuhanje!!!! Sploh če si začetnik, se z vodo NE ukvarjaj. Imaš toliko drugih stvari še za naštudirat in sprobat, da je voda res zadnja skrb. Jaz se dve leti nisem na vodo niti požvižgal, pa je bilo pivo vseeno dobro. Kakšna bi bila razlika, če bi jo, niti ne vem. Vsekakor ni bilo v pivu zaradi tega nobene očitne pomanjkljivosti. Pa Črnuška voda je res trda, ti lahko pivovar Pocast osebno to potrdi
Če imaš opremo ready to go in sestavine doma, just go fot it!
Al druge mi ni, zmanjkuje že počasi piva iz ekstrakta...