A volvovi petaki pa ne?Že od nekdaj sem tisti "čudak" ku so mu 5 cilinderski motorji top. Samo zaradi 5 cilindorv bi imel audija recimo. Čeprav mi nič od ostalegani všeč
Ne laži saj vemo da so ti krogci všeč tako znotraj kot od zunaj kakor tudi pod pokrovom motorjaAudija bi pa "pretrpel" samo zaradi mašine
A volvo res ne premore vec varnostne opreme, ali je na kmagu na znajo navesti.
https://ljubljana.volvocenter.si/rabljena_vozila?iframe=0&f[name]=&f[t][]=0&f[m][]=&f[reg][min]=0000-00-00&f[reg][max]=9999-12-31&f[p][min]=0&f[p][max]=99999999&f[km][min]=0&f[km][max]=99999999&f[ct]=&f[f][]=&f[gearbox]=&f[number_of_doors]=&order=ord-asc&view=list&iframe=0&trademark_id=&model_id=&partner_hash=&group_id=&f[specials]=&order=ord-asc&listings_per_page=12&p=1
A si kdaj gledal pri vozniku v statistike, kaj se prodaja. Jaz sem.Večina prej omenjenih je z bling bling opremo, da je sosed fouš, 20 colske felge in podobno, high tech oprema ter asistenčni sistemi se pa v resnici končajo pri navadnem tempomatu. Žal.
Prvi resen avto na tem linku (90.ka) ima vse, v bistvu. 60 niti ne glej, ker se je ta stara generacija zadnjih par let pri nas prodajala samo po kmag sisitemu (acija na akcijo iz zaloge) - ač iztek starega modela.A volvo res ne premore vec varnostne opreme, ali je na kmagu na znajo navesti.
https://ljubljana.volvocenter.si/rabljena_vozila?iframe=0&f[name]=&f[t][]=0&f[m][]=&f[reg][min]=0000-00-00&f[reg][max]=9999-12-31&f[p][min]=0&f[p][max]=99999999&f[km][min]=0&f[km][max]=99999999&f[ct]=&f[f][]=&f[gearbox]=&f[number_of_doors]=&order=ord-asc&view=list&iframe=0&trademark_id=&model_id=&partner_hash=&group_id=&f[specials]=&order=ord-asc&listings_per_page=12&p=1
evi priznamZanikanje je prvo znamenje. Zagotovo si potihem želiš golfa.
Volvo je že 2012 v V60 imel vse danes standarndne sisteme na voljo, nekaj kot serija, nekaj kot doplačilo. Od EABS, BLIS, lane assist, radarski tempomat, sistem za vzdrževanje varnostne razdalje...
Povej kateri serijski fauve ali dekavec v tej klasi je imel EABS serijsko? ACC za doplačilo?