X5

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
u glavnem nimaš blage veze. Zdaj ker ti poznaš 3 šalabajzere, se z takimi avti vozijo sami zidarji? Pa lahko ti in tebi podobni še bolj na neposreden način pokažete kak hudo fauš ste in da bi se najraje požrli od faušije in zato podajate take izjave?
Res je, vozijo take avte tudi zidarji in malarji in taki ki si jih v bistvu ne morejo privoščit. Še več pa je takih, ki si lahko prvioščijo 10 takih brez problema, pa si jih ne, ker so radi neopaženi.
Zdaj pa za tebe, diablota, antonia in podobne bedake še ena kost za glodat: moj stari ma gradbeno firmo, po alter, oz. kar slovenski zapovedi, krade itak da glava peče, zakreditiran do amena, vozi zerie 5, razmišlja o x5. požerite se
hysterical-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
jasno, glavno da imaš ti papak okus, stil, predvsem pa sredstva, da si uvedeš kaj boljšega
zmaga.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Se spomnim enkrat sem vido enega mislim da je bil Čeh. Je tankal na bencinski najprej v 20l kanister kurilno olje potem pa to vse skupaj lepo vlil v avtomobil :D.
Od kje torej tipu denar za X5
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ja prav, jaz sem fouš (kaj mi moreš) ampak to ne spremeni dejstva kakšni štumfarji vozjo X5.
Tako je, pa nič drugač.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
LOL kolk sem se nasmjeal, in ja destvo je to kar sem napisal, in to boli, v nemciji ti ze aktulano 5ko v hrbet vrzejo poleg pralnega praha, zakaj mislis da jih je tolk na cesti..STIL???bangle stil? kvecjemu ce si papak al pa vaški posebnež, alpa brazilc.
evil.gif

nikar jokat...ce bi bil Srecko, bi lahko rekel da lahko kupim tebe pa od fotra petko...ceprav nekega posla ravno neb naredil.
hysterical-1.gif

ni nisi razumel poante, v bistvu vsa bila do sedaj na istih bragovih, pa si se odlocil zapalvat v vodo , ker nisi razumel poante, ko smo se norcevali iz faušljivcev.
aplauz.gif
lahko še popraviš

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
saj pravim, glavno da ti vse štumfarske voznike x5 osebno poznaš
zmaga.gif

aja, kaj točno pa je z tistim narobe, ki preprodaja nepremičnine? te moti da na relativno enostaven način dosti zasluži? te moti da se je znajdel? Kaj točno te moti?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
v nemciji ti ze aktulano 5ko v hrbet vrzejo poleg pralnega praha, zakaj mislis da jih je tolk na cesti..
A to v Lidlu?
cheer.gif

Povej, da grem takoj po eno
grin1.gif
.

Bom pol vsaj za papka veljal
cool-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
hysterical-1.gif
malo morgen ja
mene nič ne boli, ker se ne vozim s tem avtom okrog, tebe pa očitno boli, če ga že v pralnem prahu dobiš, ti pa si ga še vedno ne moreš privoščit.
stupid-1.gif
aja točno, to vozijo mesarji, ti imaš stil, zato bom rekel da si ne moreš tvojega sanjskega mercedeza v enaki vrednosti tega bmwja iz pralnega praha

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
skoraj tako
wink-1.gif

jebes BMW, zdej mam drugo ljubezen v mislih pa 22 col
evil.gif

steve..zdej mi je vse jasno , tudi ti si papak, verjetno.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
aham, pa vsi podobni topiki nekaj let nazaj, kjer te trga od faušije, so tudi bili sarkazem?
priden.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A sem jaz reku, da me kaj moti? Jaz sem samo povedal kdo to vozi, ti si začel pa nekaj jecat.
Tebe očitno nekaj moti. Pa ne da te je sram, ker si v takšni družbi? To si si sam kriv.

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
v bistvu je tipa res sram :S pa jaz nimam nc proti folku z hudimi avti...

tip pac ne loci preseratorjev in tistih, ki to majo ker pac lahko imajo...

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:

tip pac ne loci preseratorjev in tistih, ki to majo ker pac lahko imajo...

jaz to ločim. tebi, še bolj pa stardecu pa to dela hude probleme

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz nimam nobenih problemov okol tega, ti se nekaj repenčiš in počutiš užaljenega.
So pač določeni avtomobili, katerih jaz ne nameravam nikol kupit. Pa ne zaradi tega, ker jih finančno nebi zmogel kupit, ali ker bi bili ti avti tako slabi, ampak zato, ker bi me bilo sram se v njih vozit. To pa zato, ker določene avte vozijo pretežno bedaki, proseratorji, "kmetje", štumfarji in pozerji. Taki avti so vsi BMW-ji, CIVIC....pa še kakšen bi se najdu. Teh avtov ne maram, pa če mi jih šenkaš, niti se nočem vsest vanjga. Sramota. Grem raje peš. Nekaj je pa tud treba dat na osebnostni ugled.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
OK, to je pač tvoj pogled in basta! Če si pa tak telembus, da si kot praviš, lahko privoščiš marsikaj, pa zaradi principa furaš slabše, je pa povsem tvoj problem.

Diablo pa tudi ... Slaba 2 metra nad zemljo nosi glavo, vozi baje mečko in se obnaša na nivoju 5-letnega otroka. Bravo. Potem pa še o nekem sarkazmu, dej lepo te prosim.
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.