X5

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Novejši BMW-ji mi še vedno niso všeč.
Prodajalci bi lahko kupcem teh wagnov povedali, da je možno dobiti tudi take z napravo za prostoročno telefoniranje.
Ali pa vsaj z avtomatskim menjalnikom. In da v tem primeru tudi takrat, ko z levo roko daješ žmiguc, z desno lahko telefoniraš, ješ burek, si vrtaš po nosu, se praskaš po jajcih itd.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

In tanov X5 je res lep in hud stroj. Tastar je bil malo čuden in nesorazmerne oblike, pa še kot tak je bil hudo uspešen model. Tanov pa je po obliki brez konkurence, vsaj zame
zmaga.gif

Če voziš Thalio ti bo vsak avto lep....

Drgač pa lahko na enmu mamilarskim biznisu uvest 500.000 eur pa si kupt stanovanje in tako naprej...Z 500k lažje zaslužm miljone kot pa z 600 eur. Vse pobit mamilarska banda

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Thalia je v podpisu za foro, ker mi je najgrši avto. Prej sem imel pa Dacio Logan MCV. Da pa te ne bo preveč motilo, jo bom zdele nadomestil z Rextonom. Sami lepotci.

VL vse prenese.

Don_kugla

Pripravnik
17. avg 2007
525
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Ja to je tako. Eni znajo z denarjem, drugi ne. In tako bo vedno. Potem pa se tisti, ki ne znajo z denarjem oglašajo in jockajo fo forumu.
Ja če vzamemo recimo ceno bemfe 55 000€,eni pa zaslužijo 600€ mesečno,potem če dajejo vso plačo na stran si lahko nekje v slabih 8 letih privoščijo X5,s tem da niso nobene položnice plačali,nič pojedli......itd. imaš ti ki si CAR verjetno recept kako delat z denarjem,da bodo bolje živeli!
bonk.gif

Ja res eni so uspešni in imajo nekoliko več,kar je popolnoma razumljivo vendar razlike ko eni zaslužijo v mesecu toliko kot eni v življenju ne,pa nekako ne gre najbolj skupaj.
Sicer se ne vozim z x5 pa mi vseeno nič ne manjka,pa proti tistim kateri imajo več od mene nimam nič.
Je pa vsaj polovica teh 'osebkov' ki so takoj za zapret.
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čisto povprečni ljudje z organiziranim razpolaganjem denarja. Razni lastniki restavracij, kafan, manjši direktorji,
računovodje, pač ta rasa ki zna z glavo in denarjem. Mene bolj kot to od kot ti x5, zanima od kot so razne 300k€
bajte, ki rastejo ko gobe po dežju, tu zraven mene si je sosed postavo tako bajto, da mi je nabil kompleks manjvrednosti...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Villa za 300€? Ville se začnejo pri 600k€, po mojem mnenju...

Govorim o hišah ki so se zgradile v zadnjih 2 letih, ne pa pred 20timi ko je lahko gradil vsak avtomehanik
z brezposelno ženo in 3mi froci...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
2x 30 letni kredit za 150k€, če ni nič prišparano. Ni ravno mission impossible. Če pa je tvoj sosed prišparal recimo 50 ali pa celo 100 evrov, potem pa to sploh ni problem pri dveh čisto normalnih plačah.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
O novih X5 sem se tudi jaz spraševal ta vikend v Portorožu. Pa da ne govorim o ostalih avtomobilih. Pa tok jamramo kok smo bogi Slovenčki.
problem je, ker tarevnih ne vidiš. reveži nimajo avtomobilov, ali pa imajo stare gare, s katerimi se vozijo samo, kadar je nujno. reveži ne visijo cele dneve v nakupovalnih centrih, ampak samo kupijo špecerijo in grejo domov.
tako ostanejo na cestah in nakupovalnih centrih tisti, ki imajo dovolj (preveč?) denarja in se razkazujejo, ti pa misliš, v kako bogatem svetu živimo.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
tud VW Eos-ov je zadne cajte ful dosti ... pa tud VW Phaeton-ov vidim vedno več

WolfSLO

Pripravnik
20. avg 2007
183
0
16
Kot je v splošnem znano, imamo slovenčki nadpovprečna vozila. To velja že za srednji razred- kdo pa še hoče imeti 10let star avto
bonk.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Veš kako ti bom reku; tisti, ki se danes vozi z X5 je pri 15 že uporabljal glavo medtem ko so taki, verjetno podobni tebi, pač sklepam, lutali gor in dol in se niso vedli kam dat.

Vsi imamo iste možnosti, tvoj problem, če jih nisi znal uporabit v boljše namene.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Villa za 300€? Ville se začnejo pri 600k€, po mojem mnenju...

Govorim o hišah ki so se zgradile v zadnjih 2 letih, ne pa pred 20timi ko je lahko gradil vsak avtomehanik
z brezposelno ženo in 3mi froci...

Bogu za leđima, kjer je zemla zastonj maš lahko tud za 300k€ hudo vilo. Vsaj za moje predstave.

Kar se pa dragih avtov tiče na naših cestah. Očitno se naš standard pospešeno dviguje na nivo evropskega (tako kot cene). Veliko je pa dobrih avtov tud zarad ugodnih lizingov in si lahko marsikdo privošči x5 za 500€ na mesec.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Oče je gradbenik, mislim, da bi lahko padel en X5, samo kot sem prej omenil, denar se raje obrača v drugo smer. Ni pa spet nobena mafija, davki se redno plačujejo, treba je pač mislit z glavo in to je poglavitni problem velikega števila uporabnikov Alterja. Razvidno že iz pisanja sporočil (pa ne leti to na repliciranega up. nad mojim postom)

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
v glavnem to vozi sama mafija, predvsem gradbeniki..
Nič se nisi zlagal...
Osebno poznam enga "mafiosa" ki ima gradbeno firmo...zaposlena dva pijančka in tri bosančke, pa traktor, kombinirko in razcigan kamionček, pa mešalc za beton ima...
Pol poznam enga malarja, ki vozi to...
Pa enga kšeftarja, ki prekupčuje z nepremičninami
Uglavnem to je to....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.