Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Dobra zadeva, čeprav škoda, da nima že vgrajenega sprejemnika TMC. Je pa res, da je tudi externi TMC sprejemnik/antena relativno poceni za tole napravo (29,90 eur)
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Sedaj pa že lahko napišeš za izris 3D zgradbe je lepo ,dobro ,osvežujoče ,brez zatikanja .Si nasplošno zadovoljen z napravo.
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
THX.To se pravi še TMC dokup pa če dela je to to .Super zadeva .S katerim programom bi pa npr. bil bolj zadovoljen s tem igo ali sygic aura .
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
Potrebujem strokovnjaka glede iGo.
Igo deluje odlično, dokler ne vzamem kontakta (štrom), navigacija gre v mirovanje (se mi zdi) oziroma se ugasne.
Do tukaj je še vse OK.
Ko dam kontakt (štrom) se navigacija zbudi, vendar ne deluje več, ostane na isti lokaciji kjer sem nazadnje vzel štrom.
Meni ne dela, nič ne dela, dokler je ne resetiram (gumb za zadnj strani naprave).
Očitno je problem v iGo ker v navezi z Auro dela OK.
Mogoče kakšna nastavitev? Predlog?
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
Potrebujem strokovnjaka glede iGo.
Igo deluje odlično, dokler ne vzamem kontakta (štrom), navigacija gre v mirovanje (se mi zdi) oziroma se ugasne.
Do tukaj je še vse OK.
Ko dam kontakt (štrom) se navigacija zbudi, vendar ne deluje več, ostane na isti lokaciji kjer sem nazadnje vzel štrom.
Meni ne dela, nič ne dela, dokler je ne resetiram (gumb za zadnj strani naprave).
Očitno je problem v iGo ker v navezi z Auro dela OK.
Mogoče kakšna nastavitev? Predlog?
dodaj tole v sys.txt in je stvar rešena:
[power]
skip_suspend_process=1
skip_resume_process=1
skip_suspend_process_all=1
skip_resume_process_all=1
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Kolk hiter ti pa poveže za delovanje, mislim signal da na polno do zagona ko je ugasnjen.In koliko satelitov je delujočih za delovanje najbrž ne vseh 64 .
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
No problemo, in verjemi, da se boš kaj hitro naveličal privzete navigacije, ter na koncu presedlal na Primo oz iGO8...pa brez zamere, sploh ko dočakamo Primo v.1.2