Pošta Slovenije

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.920
6.087
113
Ne vem, kje živiš ti, ampak v našem kraju reklame in pakete dostavlja lokalni poštar. Če je paket večji, pa kombi Pošte. Če si pa v mislih imel razne DHL, GLS,... tudi dostavljajo pakete, seveda. Ampak reklam pa prav gotovo ne. Se pa povsem strinjam, ljudem je težko nalepiti ono nalepko s prečrtano sliko reklam.
Točno to sem mislil kar si napisal. Ker iz tvojega pisanja je bilo razbrat, da v ponedeljek poštar raznaša reklame, kao pa za dostavo paketov pa v ponedeljek ni časa... Izleda, da sma se napačno razumela. :)

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.307
6.859
113
Aja, jaz sem te tudi narobe razumela.

Drugace je situacija prej drugacna. 2x na teden ali kolikokrat vrze reklame v kaselc. Takrat tudi obicna pisma prinese. Ne hodi posebej... Meni je sicer vseeno, kdor ima kaj nujnega poslje priporoceno, tisto pa panpotem prinese izvanredno.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.722
6.613
113
Reklame nujno rabim, za prižigat peč na drva.
Najboljše so od Eurospina, zaradi velikega formata, pa še niso zaklamfani listi skupaj.
Potem sledino Dipo, in Rutar.
Da, tudi jaz jih porabim za podkurit. Ne svojih (imam nalepko), ampak od sosedov brez nalepk. Njihove reklame takoj končajo na kupu v za to določeni škatli. Lažje kot nabavit nalepko.

Se pa vseeno sprašujem s čim je prepojen ta papir, da naredi tako lepo zelen plamen.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

erikson

Guru
25. avg 2007
22.574
6.320
113
V eni od domačih "knjig o bogatenju" (moje poimenovanje) je omenjena ta nalepka za odganjanje reklam kot "nalepka za milijon evrov". Namreč, če ne prejemaš reklam, potem kupuješ samo tisto, kar dejansko potrebuješ in tako veliko prihraniš.

Kolikor vem, pa poštarji te reklame sovražijo, saj so težke in morajo obiskati tudi vse hiše namesto tistih par, za katere imajo dejansko pošto.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.025
401
83
tam ko se terc po tori rola
Veliko prihraniš, res je... Jaz imam drugačen sistem -listek s spiskom in je to to. Moja pa ima drugačen sistem -kontra zadeva... -greva ''samo po kruh in solato''. Pripeljeva iz trgovine poln voz, zloživa v avto... ''ko pelješ voz nazaj, skoči še po kruh, sva ga pozabila''... Jebiga, ženske...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.574
6.320
113
Poznam. Tisto, ko greš samo po eno malenkost v Ikeo. Potem pa imaš Tetris v živo, kako spraviti vse v avto.