WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Sem kupu wayteq-a, pa me zanima, ko sem mal potestiral, kaj je to DUN funkcija?
sprasujem se.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Bluetooth dial-up networking (DUN) ali po domače povedano - z napravo lahko brskaš po internetu tako da ti telefon služi kot modem. Nastavitve so seveda odvisne od mobilnega operaterja pri katerem si. Nekje v tej temi smo to že obravnavali, kjer prav tako najdeš vse potrebne nastavitve.

sharky77

Pripravnik
24. jul 2011
36
0
6
Še jaz bi prosil na ZS Ozie Explorer za Wayteq, z 1.25000 topo kartami Slo.
Hvala lepa vnaprej

Nazadnje uredil moderator:

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
Še jaz bi prosil na ZS Ozie Explorer za Wayteq, z 1.25000 topo kartami Slo.
Hvala že vnaprej

NOVINC

Zelenc'
9. mar 2012
8
0
1
ALI LAHKO DOBIM KAKŠEN LINK KJE DOBITI IGO PRIMO 2.0 ZA WAYTEQ X960 BT.

HVALA LEP POZDRAV

NOVINC

holahup

Zelenc'
20. mar 2012
1
0
1
LP!
Pred kratkim sem nabavil Wayteq 950HD. Izgled in kvaliteta navigacije je solidna. Zdaj bi moral naložit še navigacijski program kaj priporočate Primo 1.2 ali 2.0.
Drugač pa super forum z super temo. Nakup je bil narejen, ker sem v tej temi prebral toliko dobrega o teh navigacijah in pa seveda reševanje problemov.

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Primo 2.0 ponuja sicer več "bombončkov", a v praksi sem bil razočaran. Verjetno je kje kakšna nastavitev, vendar na avtocesti je opozorilo za zavoj 100 m pred križiščem lahko celo nevarno. Primo 1.2 opozarja na 1 km, 500m, 300m... tako da četudi preslišiš kdaj opozorilo je večja verjetnost, da boš pravočasno slišal in zavil na ustreznem odcepu. Iz tega razloga sem bolj navdušen nad 1.2 verzijo.

heckler

Pripravnik
3. feb 2011
106
0
16
Novo mesto
Ojla

V zvezi s to zadevo imaš odgovor na 46 strani, z dne 26. 2. 2012, ki ga je podal Janch. Zadeva v 2.0 verziji funkcionira in napoveduje že pri 3 km in potem tudi nadaljuje.

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Ključni so zadnji m! Primo 2.0 res pove prej, mislim da pri 1 km, ampak nato spet šele pri 100 m - kar je prepozno.
Ravno danes sem spet na avtocesti uporabljal 1.2 in sem bil prav hvaležen, da me je opozoril še enkrat pri 300 m, saj sem v avtomobilu glasno poslušal glasbo in sem prvič preslišal.

Sicer pa najboljše je sprobat obe varianti in lahko najbolje primerjaš.

Zoho

Pripravnik
6. apr 2012
33
0
6
Zdravo !

Nekje v temi sem zasledil, da naj bi Wayteq letos lansiral neke nove modele. Zanima me ali je že kaj znanega o tem?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Pomoje pomanjšane take tablice z androidom, kar sem bral. Čeprav, če hočeš imet android so se v zadnjem letu že telefoni povečali na 4.3 cole.

Za mene je tako ali tako bistvo od Wayteqa.... iGo Primo
bonk.gif
Na androidu je pa zelo oskubljen.

Če, bi bil omejen na Sygic ga pa wayteqa verjetno ne bi kupil

Zoho

Pripravnik
6. apr 2012
33
0
6
Zdravo !

Tudi sam sem pomislil, ko sem videl xPad 70, da bodo zadevo samo dodatno pomanjšali in oskubili zadevo ter dali ven kot GPS napravo. Sam sicer sem do sedaj uporabljal starega Navigona tako, da niti ne vem kako se obnesejo navigacije na Androidu. Ali so sploh kakšne prednosti, da bi navigacijo uporabljal na Android OS. najbrž se bodo enako razvijale tako na win OS kot na Android OS?

Edit:
Ja kot kaže se bo imenoval WayteQ xTAB 50 GPS. Sicer pa izgleda zelo lepo.
https://www.youtube.com/watch?v=F8koQQy_No8

Lp

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Takole, še en moj mali inženirski podvig vam je na voljo vsem, ki imate WayteQ-a x960BT.
smile-1.gif

Naredil sem slovenski jezikovni paket osnovnega menija za Wayteq x960BT, ki do sedaj še ni obstajal. Naj povem, da je posodobitev popolnoma neškodljiva za sistem in da s tem nikakor in na noben način ne ogrožate svoje naprave. Torej tukaj je update:

WayteQ x960BT_Slo_update
inštalacija:
- odraraj in kopiraj datoteki YFUpdate.exe in YFAPP.WZP na prazno SD
- resetiraj napravo in potrdi ponujeno posodobitev
- po posodobitvi odstrani SD in resetiraj napravo
- skalibriraj in uživaj!

če ima kdo po tem updejtu morda kakršne koli predsodke, lahko po enakem sistemu posodobi napravo nazaj v prvotno stanje. Tukaj je original: WayteQ x960BT_orig

ps: naj poudarim, da se nisem spuščal v podrobne prevode samih programov, kot je npr kalkulator in vse njegove znanstvene funkcije, enako velja za pretvornik enot, funkcije Opere itd...
Prevedeno je vse to kar je prevedeno tudi v ostale jezike.!

POZOR! UPDATE JE SAMO ZA MODEL X960BT!

kva123

Pripravnik
24. dec 2010
198
0
16
Bom jutri zrihtat mojga Wayteqa, KAPO DOL in VSAKA ČAST!!!
priden.gif

Nazadnje urejeno: