Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
A obstaja GPS kot 960BT, sam da bi imel zaslon ki bi bil dober na soncu - kot 990?
Pri 990 bi pogrešal FM transmitter... bluetooth pa tudi, čeprav nisem čisto prepričan, če bi bila možna kombinacija BT DUN+FM transmitter za navigacijo in muziko+telefonov BT na avtoradio za handsfree?
Al bi moral za zgornjo kombinacijo spustit DUN pa uporabljat TMC anteno?
Z naslednjim tednom naj bi se normalizirala dobava naprav x850 ter x 960BT.
Kot lahko vidite na WayteQ.Si se je splačalo počakati, saj so cene naprav za nekaj € nižje.
V naslednjem tednu pričakujem prvo pošiljko naprav xTAB-50 GPS.
Več o napravi lahko preberete na WayteQ.Si
Na voljo je tudi nov tablični računalnik xTAB-70i z OS Android 4.0
Pozdrav vsem.
Sem nov na tem forumu in srečni lastnik novega X960BT.
Poskusil sem ga povezati s PCjem da bi nanj skopiral inštalacijski program za navigacijo pa mi USB povezava ne dela. PC (WIN XP) ne prepozna novega pogona.
Kakšna je prava USB nastavitev? MASS STORAGE ali MS ACTIVESYNC ?
Bi se dalo dobiti navodila za inštalacijo IGO PRIMO 2.0 in kartogarfije.
Zdaj mi MASS storage dela. Lahko dostopam do flask memory. (Imenik). Problem je bil izgleda da win XP SP3 ne podpira USB povezav. Na Visti pa je šlo.
Torej lahko vse datoteke (mp3, slike, filmčke...) kopiram na flash?
Tudi navigacijski program verjetno lahko inštaliram iz flasha?
Kaj pa naj ostane na SD kartici? Kartografija?
SD kartice sploh ne rabiš, ker imaš 4GB notranjega diska, kar je čez glavo dovolj za navigacijo in zemljevide komplet Evrope...kar pa se tiče ostale multimedie pa je pač odvisno od tebe, torej količine, ki jo želiš uporabljat. Če ti ostane premalo, pač koristiš še SD.
Ne vem kaj in kako imaš ti zazipano. Kot že rečeno - komplet Primo 2.0 z vsemi možnimi dodatki in 3d elementi + komplet kartografija evrope ti zavzame nekje 2.3 GB...
Tistega ki ga muči povezava na pc....mene je tudi zezalo....poskusi prižgat napravo ko je priklopljena na usb. Sicer ne vm kako je šlo pri meni ker sem že pozabil ampak vem da je bilo samo nekaj okrog tega da jo prižgem.
Kar se ekrana tiče....imam 990 in 960.....in ni razlike na soncu...in nimam nobenih ščitnikov dodatnih.
Sem Wayteqa lani spomladi skoraj že vrnil in se jezil, potem pa mi je bilo le razloženo, da ga preko USB na računalnik priklopiš, ko si v osnovnem meniju naprave. Torej ne ob vključeni navigaciji napr. IGO Primo, temveč tam, kjer so različne ikone za dostop do nastavitev naprave, računalnika, Explorerja,...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.