WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Janch KAPO DOL, Hvala!
aplauz.gif

amoss

Zelenc'
18. mar 2012
20
0
1
NM
Sem sprobal več China no name navigacijskih naprav, Wayteq pa ima ime in izredno kvaliteto, še posebej v kombinaciji z Janchem

hypertex

Zelenc'
1. maj 2012
5
0
1
A obstaja GPS kot 960BT, sam da bi imel zaslon ki bi bil dober na soncu - kot 990?

Pri 990 bi pogrešal FM transmitter... bluetooth pa tudi, čeprav nisem čisto prepričan, če bi bila možna kombinacija BT DUN+FM transmitter za navigacijo in muziko+telefonov BT na avtoradio za handsfree?
Al bi moral za zgornjo kombinacijo spustit DUN pa uporabljat TMC anteno?

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Med x990 in x960 nisem opazil nobene razlike na soncu.

Bluetooth ne moreš uporabljati preko avtoradia - deluje preko vgrajenega zvočnika in mikrofona na navigaciji.

Nazadnje urejeno:

hypertex

Zelenc'
1. maj 2012
5
0
1
Citat:
Uporabnik bocco pravi:
Bluetooth ne moreš uporabljati preko avtoradia - deluje preko vgrajenega zvočnika in mikrofona na navigaciji.
Mikrofon je vgrajen v GPS? :S
Kot "avtoradio" sem mislil avtomobilov BT sistem za handsfree, ki je nekako del avtoradia.

Kako je torej z zaslonom od 960BT, kolikor sem bral temo naj bi bil precej slab...

RaGlaSi

Pripravnik
15. sep 2007
50
2
8
Obišči stran
Par novičk s strani dobavitelja.
smile-1.gif

Z naslednjim tednom naj bi se normalizirala dobava naprav x850 ter x 960BT.
Kot lahko vidite na WayteQ.Si se je splačalo počakati, saj so cene naprav za nekaj € nižje.

V naslednjem tednu pričakujem prvo pošiljko naprav xTAB-50 GPS.
Več o napravi lahko preberete na WayteQ.Si

Na voljo je tudi nov tablični računalnik xTAB-70i z OS Android 4.0

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Ja, mikrofon je vgrajen v navigacijo.

Glede zaslona - kot sem dejal - nisem opazil popolnoma nobene razlike med x990 in x960.

mjel

Zelenc'
8. maj 2012
7
0
1
Pozdrav vsem.
Sem nov na tem forumu in srečni lastnik novega X960BT.
Poskusil sem ga povezati s PCjem da bi nanj skopiral inštalacijski program za navigacijo pa mi USB povezava ne dela. PC (WIN XP) ne prepozna novega pogona.
Kakšna je prava USB nastavitev? MASS STORAGE ali MS ACTIVESYNC ?
Bi se dalo dobiti navodila za inštalacijo IGO PRIMO 2.0 in kartogarfije.

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Najmanj problemov imaš z Mass storage. Lepo prepozna nov disk in enostavno kopiraš datoteke.

Pri Activ Sync moraš imeti nameščen program - torej brez potrebe, če ti omogoča to mass storage.

mjel

Zelenc'
8. maj 2012
7
0
1
Zdaj mi MASS storage dela. Lahko dostopam do flask memory. (Imenik). Problem je bil izgleda da win XP SP3 ne podpira USB povezav. Na Visti pa je šlo.
Torej lahko vse datoteke (mp3, slike, filmčke...) kopiram na flash?
Tudi navigacijski program verjetno lahko inštaliram iz flasha?
Kaj pa naj ostane na SD kartici? Kartografija?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
SD kartice sploh ne rabiš, ker imaš 4GB notranjega diska, kar je čez glavo dovolj za navigacijo in zemljevide komplet Evrope...kar pa se tiče ostale multimedie pa je pač odvisno od tebe, torej količine, ki jo želiš uporabljat. Če ti ostane premalo, pač koristiš še SD.

mjel

Zelenc'
8. maj 2012
7
0
1
To mi ni čisto razumljivo. Imam IGO primo 2.0 program in karte, vse skupaj zazipanih datotek cca 4,5G. Kako naj to potem spravim v napravico?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ne vem kaj in kako imaš ti zazipano. Kot že rečeno - komplet Primo 2.0 z vsemi možnimi dodatki in 3d elementi + komplet kartografija evrope ti zavzame nekje 2.3 GB...

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Tistega ki ga muči povezava na pc....mene je tudi zezalo....poskusi prižgat napravo ko je priklopljena na usb. Sicer ne vm kako je šlo pri meni ker sem že pozabil ampak vem da je bilo samo nekaj okrog tega da jo prižgem.

Kar se ekrana tiče....imam 990 in 960.....in ni razlike na soncu...in nimam nobenih ščitnikov dodatnih.

SRutar

Zelenc'
Izključen uporabnik
13. nov 2009
25
0
1
Glede povezave na XP.

Sem Wayteqa lani spomladi skoraj že vrnil in se jezil, potem pa mi je bilo le razloženo, da ga preko USB na računalnik priklopiš, ko si v osnovnem meniju naprave. Torej ne ob vključeni navigaciji napr. IGO Primo, temveč tam, kjer so različne ikone za dostop do nastavitev naprave, računalnika, Explorerja,...

In dela.
cheer.gif

hypertex

Zelenc'
1. maj 2012
5
0
1
Hvala za odgovore, bo padel x960BT potem.

Obenem pa bi zaprosil še Jancha za njegova slavna navodila.
smile-1.gif