WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
mater si len
10.gif

http://wayteq.si/cms.php?id_cms=11

sharky77

Pripravnik
24. jul 2011
36
0
6
to sem že naredu pa je isto kot prej. ko prižgem napravo mi zadeva zhteva kalibracijo in poskusim skalibrirat ampak ne gre.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Hm...pa jaz sem je sploh nisem kalibriral 960-ke...ven s škatle,kartico noter in to je to.

Na kak način pa sploh pride do tega, da jo je potrebno skalibrirat?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Saj kalibirat spoloh ni potrebno, razen če pride do situacije:

- klik na ikono za kalibracijo v osnovnem meniju naprave
- ponovna inštalacija firmwera naprave
- factoy reset naprave, preko "default" ikone v osnovnem meniju

sharky77

Pripravnik
24. jul 2011
36
0
6
Vse naredil tako kot si napisal. Nastavitev sploh ne shrani ampak kar naprej je v meniju kalibracije, tako da me ne spusti v osnovni meni.Tudi firmware zamenjal in resetirar napravo pa nič.

sharky77

Pripravnik
24. jul 2011
36
0
6
Ima mogoče kateri softwear bluetooth za win ce6. Potrebujem ga za wayteq x960bt, ker z originalnim nemorem sparirat določenih naprav za diagnostiko vozila.

Zust

Zelenc'
15. feb 2012
13
0
1
Ali je kdo uporablja dodatne zvočnike za wayteq x960bt, ker je ob poslušanje radia pretiha, zato bi nanjo priklopil dodatni zvočnik, ki bi imel napajanje na 12V(cigaretna vtičnica) ali pa na USB.

lp

dugi

Fizikalc
2. sep 2011
227
46
28
ljubljana
Upam,da sem v pravi temi.
Namreč imam napravo x960bt.Nanjo sem naložil stvari po na navodilih Jancha.Seveda vse prejšnje verzije (primo 1.2,karte TA,topmap).
Nato sem naložil vse na novo.
Imam primo 2.0,
IGO R3 TOM TOM 2011,Q3
GJ AK skin pack v3,10,0.
Sedaj pa k težavi.Največja je v tem da Je POI točk zelo malo.Največ pogrešam točke za smučišča in kampe,doma in v okolici.Vem,da obstaja POI plaza,vendar ne znam to pravilno spravit v pravo datoteko.
Druga zadeva.Veliko se vozim v smeri Novega mesta.Pred Trebnjim mi na AC še vedno opozarja na omejitev hitrosti 60 km/h,kot da je tam gradbišče,kipa ga seveda že dolgo ni več.Prav tako me ne opozarja na predor pri Trebnjem.Kot da ne obstaja.
Vprašanja.Ali imam narobe kakšne nastavitve?Ali je napaka v kartah?Ima kdo veliko zbirko POI točk,ki bi jo bil pripravljen deliti z ostalimi?
Glavno vprašanje.Katere stvari imate naložene in kje ste jih dobili,da bi mi napravo optimalno delovala in da bi bil z njo maksimalno zadovoljen?
Lahko tudi na ZS.
Janchu pa hvala za nazaj.

LP Damjan

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Poglej kateri zemljevid imaš za SLO. Verjetno imaš TT Q3 2011 (tako si vsaj napisal). Zamenjaj za Monolitovo 2011.07 in hkrati tudi POI pa boš našel več naslovov kot tudi interesnih točk - smučišč
smile-1.gif

kot pa velja tudi za vse ostale navigacije, ne pričakuj perfeknosti v nobenem pogledu navigacije (to leti tudi na omejitve) saj smo še daleč od tega..
wink-1.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.485
843
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
ta odsek je relativno nov in so pač omejitve verjetno še vedno nastavljene na "gradbišče". Verjamem, da bo to ob prihajajočih posodobitvah popravljeno. Do takrat pa si izklopi zvočna opozorila za prekoračitve hitrosti in pridno gledaj prometne znake!
priden.gif

danijel8

Pripravnik
2. nov 2010
199
8
18
Brskaj pod imenom Topmap 2011.07, kjer so zbrane karte vzhodnoevropskih lokalnih providerjev. Med njimi je tudi Slovenija in Monolit je v bistvu ta karta.

Nazadnje uredil moderator: