Citat:
Na kak način brskaš po internetu?
In kaj je DUN-funkcija?
Morda neumno vprašanje ampak toliko napreden pa nisem........leta leta
Citat:
Uporabnik Possessor pravi:
Edina mogoče pripomba je, kolk prej te opozori na izvoz iz avtoceste. Ne vem če sem jaz to kje spreminjal, oz. če se to da kje nastavit. Sam občasno je bilo v tem stilu: "Čez 100m zavite desno" ... Teh 100m pri 130kmh je 2-3 sekunde in enkrat se mi ni uspelo prebit toliko desno, da bi uspel zaviti. K sreči je "preračunavanje" poti hitro =)
Torej, se da ta obvestila spremenit, da te opozori prej? In kako
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
Zdravo! Sem nov na forumu,tako da lep pozdrav vsem.
Naročen imam Wayteq 960BT, ki bo kot darilo za abrahama. Prosil bi za navodila za inštalacijo IGO Primo 2.x . Prosim za sporočilo na zs, oz. na mail bozic55@siol.net. Prosim tudi, da, če so kake napake v sys.txt, da se napiše v sporočilo, ker bom imel možnost samo enkrat popravljlat, potem gre kot darilo naprej.
Hvala.
Citat:
Uporabnik Slevin pravi:
Citat:
Na kak način brskaš po internetu?
In kaj je DUN-funkcija?
Morda neumno vprašanje ampak toliko napreden pa nisem........leta leta
Si že prebral? Že veš?
DUN-funkcijo ima samo WayteQ x960BT ki z pomočjo mobilnega telefona kot modem se poveže na internet in lahko brskaš po internetu kot sem jaz danes v Kopru med 4 urnem čakanjem, sporočim pa kolko mi je interneta požrlo ampak mislim da nebi smelo biti nekaj preveč.
Če imaš WayteQ x960BT se sprehodi po temi in na enem mestu boš najdel navodila in potrebne stvari da to omogočiš!
Lp.
edit: Porabil 2MB...(Približno 30 minut sem bil povezan na internet...pogledal Gmail, pregledal na Alterju kaj je novega, počekiral Facebook, probal pogledat kakšen video na Youtubu pa ni šlo, in počekiral najnovejše novice na 24ur.com)