Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Me zanima pod kakšnim vplivom so bli tisti ki so ta motor izbrali za motor leta.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
kako da ga ne reklamirajo
mazda rx-8 oziroma njen motor genesis je bil izbran za motor leta 2005 če se ne motim
bilo je še nekaj ostalih priznanj in nagrad za ta motor.
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Me zanima pod kakšnim vplivom so bli tisti ki so ta motor izbrali za motor leta.
kaj pa je narobe z tem motorjem
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Gre slabo za svoje konje, pije preveč bencina, pije dosti preveč olja, zanesljivost oz. vzdržljivost je zelo slaba... še kaj? Mi pa ti povej kaj je tako posebnega na tem motorju da si tale naziv zasluži? Razen tega da ima toliko moči glede na svojo prostornino.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Gre slabo za svoje konje, pije preveč bencina, pije dosti preveč olja, zanesljivost oz. vzdržljivost je zelo slaba... še kaj? Mi pa ti povej kaj je tako posebnega na tem motorju da si tale naziv zasluži? Razen tega da ima toliko moči glede na svojo prostornino.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
...ampak zelo malo navora.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
res, pozresen na gorivu, olju,ima veliko moc na prostornino ampak zelo malo navora.Ni pa noben cudez.
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi: