Citat:
Uporabnik ForeignBreed pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Me zanima pod kakšnim vplivom so bli tisti ki so ta motor izbrali za motor leta.
kaj pa je narobe z tem motorjem
Gre slabo za svoje konje, pije preveč bencina, pije dosti preveč olja, zanesljivost oz. vzdržljivost je zelo slaba... še kaj? Mi pa ti povej kaj je tako posebnega na tem motorju da si tale naziv zasluži? Razen tega da ima toliko moči glede na svojo prostornino.
pa si ti sploh vozil ta avto, da taksne kozlarije pises?
Olja ne pije prav nic vec kot kak bolj nabrit avto, benicina za svoje konje pozre kot vsak drug avto s temi konji, glede zanesljivosti in vzdrzlijvosti pa prav tako ne vem od kje jih pobiras....kolega jo ima ze 4 leta in jo prav nic ne spara, pa se mu ni nic pokvarilo...
Kaj pa ma v 4 letih takega za crknit, stare tojote gredo 15 let brez problema, to kaj je komu neslo, kaj pa
komu ni neslo ni referenca, ker so pri pooblaščencu v MB ze 4 A5tke na kanalih z 4k km, pa laufajo
na preizkušenih motorih, da ne govorim potem kako pljuajo po dizlovih renojih, sosed ma pa 220k km
na novi laguni, in ne dela drugega kot pa da pelje na obvezen servis po teh intervalih.
Ampak da pa grejo zbrat motor leta takšen, v katerega je treba nalit liter olja ko se pripelješ na dopust,
in liter ko se tam vozis, pa liter ko prides domov
roko na srce, da je motor leta motor s katerim moreš delat isto kot pri kakem starem daihacotu...
Pol pa še poštena poraba navrh vsega... Nevem no, prej bi dal ta laskav naslov recimo kakemu
Q7 dizlašu z 500 konji, (pa nisem AUDI fan), al pa recimo neki znamki katera ima najmanj pokvarljiv
motor po recimo ADACjevi lestvici, pa makar bi to bla honda, ki jih nemaram najbolj, če si nekdo nekaj
zasluzi, je meni kul.
In zdaj bo ta wankel dobil krono. Zakaj je ne dobi ferarri? Oni majo tut ene najhitrejših avtov. (anti ferarist totalni drugač)
In na tvoje prvo vprasanje v tem citiranem postu; Ja je, od črnega kala do maribora, ne držim z njim ker sma
kolega ali bilokaj, samo vse kaj je napisal, jebomater je res.
Nazadnje urejeno: