VW Touareg 2010

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
KSZ
A bo tudi Porš varijanta prišla ven, da jo Top Gear spet uvrsti med največji krš med avtomobili?
hysterical-1.gif

http://www.topgear.com/uk/photos/worst_20_cars?imageNo=4

The SUV market is big business these days, but only because it is a business tailoring lifestyle statements to suit the whims of Major League arseholes. Porsche’s Cayenne Turbo S is the epitome of this in car design, where brilliant engineering is being poured into making pointless, cynical toss on wheels.

http://www.topgear.com/uk/porsche/cayenne

Ogo

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
KSZ
A bo tudi Porš varijanta prišla ven, da jo Top Gear spet uvrsti med največji krš med avtomobili?
hysterical-1.gif

http://www.topgear.com/uk/photos/worst_20_cars?imageNo=4

The SUV market is big business these days, but only because it is a business tailoring lifestyle statements to suit the whims of Major League arseholes. Porsche’s Cayenne Turbo S is the epitome of this in car design, where brilliant engineering is being poured into making pointless, cynical toss on wheels.

http://www.topgear.com/uk/porsche/cayenne

Ogo

Evo, zdej je še Ogo prišel zlit svoj žolč nad nemška vozila in tema je popolna.
aplauz.gif

(čeprav je tudi moje mnenje o Cayennu podobno).

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Zadne cajte je nekak popularno, da se čez vse avte pljuva. Audi-ji so brezvezni, VW-ji tudi, Mercedesi čudni, BMW-ji cigowagni, itd. A večina teh pacientov, ki jim nič ne paše, vozi jajca ala Megane in podobno.

Sej je res. Samo še Fiat je obdržal kvaliteto izdelave in oblikovanja.

Fiat pa kvaliteta izdelave in oblikovanja ???
hysterical-1.gif
OFF
Ne vem kaj ti je smešno?
bravon.jpg

ON
Lahko povem da mi je Tuareg všeč, vendar obstaja malo možnosti, da ga kdaj kupim... ni keša

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:

Evo, zdej je še Ogo prišel zlit svoj žolč nad nemška vozila in tema je popolna.
aplauz.gif

(čeprav je tudi moje mnenje o Cayennu podobno).

Nisem se mogu upret.
redface-1.gif

Ma bemu, ko je Cayenne tak grd za popizdit. V rangu kakega Ssang Yonga.
hysterical-1.gif

Ogo

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Nikoli mi ni bilo jasno, če ta ssang yong dela zanalašč grde avte da so nekaj ekstra

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
KSZ
hysterical-1.gif
na tem ne ravno posrecenem seznamu 19ih je tudi opevana toyota corolla
in pa nobenga VWja

top gear je pac oddaja za nepoznavalce, oz. tiste, ki jim je vsec murko stil
uf-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
KSZ
hysterical-1.gif
na tem ne ravno posrecenem seznamu 19ih je tudi opevana toyota corolla
in pa nobenga VWja

top gear je pac oddaja za nepoznavalce, oz. tiste, ki jim je vsec murko stil
uf-1.gif

Corola je živ dolgčas, se strinjam. Ko sem se usedel vanjo v avtosalonu, bi kmalu zaspal.
hysterical-1.gif

Ampak bemu, Cayenne je pa še vedno grd.
evil.gif

Ogo

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik sanco pravi:
Nikoli mi ni bilo jasno, če ta ssang yong dela zanalašč grde avte da so nekaj ekstra

http://www.topgear.com/uk/photos/worst_20_cars?imageNo=8

The Ssangyong Rodius is retinal violation of biblical proportions from the country that invented aesthetic crimes against motoring humanity. This is the Frankenstein school of car design: chopping the ugly bits off other, almost as ugly cars, then welding them together in an awful hurry before attaching a battery. Form and function need to be closely allied when it comes to cars. The Rodius is magnificently short on both. Which is an alliance of sorts.
hysterical-1.gif

Ogo

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Zakaj pa bi moraal biti statusni simbol?
Eni mate res bedne finte in to ponavadi taki ki jih je sama fousija....

Tak avto je statusni simbol, ker...
1. je šminka neuporabna za na teren
2. je hudičevo slab price/preformance
3. večina folka ne potrebuje takega avta
4. je hibrid.... na 3x preveliki kravi
smirk-1.gif

Če bi se šlo kupcu res za užitek v vožnji in kvaliteto, bi se lahko še vedno odločil za katero od limuzin višjega razreda. Če se gre pa lastniku za to, da bo imel čim večje vozilo (tudi po višini) pa si zbere katerega od teh cestnih terencev. Pač... vsakemu svoje.

Sicer pa če bi bil komu fouš v zadnjih dneh, so to tisti, ki imajo prave terence. Ti "cestaki" me ne ganejo, glede na to, da sem ravno danes moral v hribu ustavt za eno x3-ko
smirk-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ne vem no, naš x3 (2.0) gre zelo dobro po snegu, pa imamo precejšnje hribe tu, snega pa tudi ne primanjkuje... Mogoče je mel zjebane gume?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
hysterical-1.gif

Pa tole je X5 3 generacije nazaj
smile-1.gif

Zgleda je ssangyong-ov oblikovalec (risar) vozil honorarno zaposlen še na Bmw-ju
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Možno... ali je pa preveč samozavestno vzel klanc. Čeprav to, da špara na gumah pri avtu za 30k+, je malce smešno, ane? Skoraj tako smešno, kot to, da "terenc" za sabo bremza puntota s čist povprečnimi gumami.