VW Touareg 2010

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Zadne cajte je nekak popularno, da se čez vse avte pljuva. Audi-ji so brezvezni, VW-ji tudi, Mercedesi čudni, BMW-ji cigowagni, itd. A večina teh pacientov, ki jim nič ne paše, vozi jajca ala Megane in podobno.

Sej je res. Samo še Fiat je obdržal kvaliteto izdelave in oblikovanja.

Fiat pa kvaliteta izdelave in oblikovanja ???
hysterical-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Ta tema je itak že sama od sebe obsojena na propad, ker vsebuje kritično besedo "VW". Sorodna kritična beseda je "Audi", a vseeno nima enakega učinka. Saj lahko sam vidiš, da so nekateri uleteli s "statusnim simbolom" in podobnimi neumnostmi. Zdej mi pa ni jasno, ali so vodilni pri VAGu pol Slovenije podkupili, drugo polovico pa ass-rapali ali kaj ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ta tema je itak že sama od sebe obsojena na propad, ker vsebuje kritično besedo "VW". Sorodna kritična beseda je "Audi", a vseeno nima enakega učinka. Saj lahko sam vidiš, da so nekateri uleteli s "statusnim simbolom" in podobnimi neumnostmi. Zdej mi pa ni jasno, ali so vodilni pri VAGu pol Slovenije podkupili, drugo polovico pa ass-rapali ali kaj ...

seveda smo, če pa napiše pod sliko ne pa Dacia ali Kia (pa nisem v življenju mel ne enega ali drugega, niti kdo iz družine)

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Samo ni to zanimivo:
1. ko so tu gor stroji kot je ta, se šinfa na polno.
2. Ko se tu gor prilepi low budget kia, dacia in podobna jetra so pa to spodobni vozi.

točke 1. si večina luzerjev tukaj ne more privoščit. so pa ti luzerji navdušeni nad točko 2, ker vidijo da z prodajo svojega peugeota 305, megana, cliota, dejvu rejserja, ..., krede za 10 let, kurilnega olja 500 litrov manj letno, dopustom v savudriji namesto na pagu, bolj rednimi nakupi v evrospinu,..., točo 2 pravzarav lahko privoščijo!
17758-icon_confused.gif

ima slučajno bolana faušija tukaj kaj veze, ali je to naključje? je alter res že eno samo leglo faušljivih luzerjev? je res težko it iz svoje kože in napisat: faaak ta tuareg pa je res stroj?

bolniki

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Itak se bo potem vedno našel nekdo, ki bo z užitkom pripomnil, kako tole ni niti prbližno tko dobro kot BMW ali Mercedes, ter da niti približno ni premium. Skratka, splošno znane zadeve in primerjave jabolk s hruškami rox.
smirk-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ja, je težko. Velikokrat, vsi se obešajo na nekaj, vsi nekaj vihajo nos in so njihovi "Renaulti" najbojši, ne vidijo dlje od svoje garaže in samo pljuvanje čez druge uporabnike ali njihovo mišljenje, njihov avto...

Touareg je
zmaga.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Pa mimogrede, ravno tako velja za nasprotni breg. Zakaj je treba popljuvat do skrajnosti Dacio in povedat, da je Mercedes boljši? Ja no shit, je verjetno tudi x^n dražji. Skratka - dejmo primerjat jabolka z jabolkami, hruške pa s hruškami.

Pa da ne bom samo off - mi je še kar všeč, nič pretresljivega sicer. SUVi se mi zdijo brezvezni ...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Touareg je res zakon. Tak taprav moški avto za razliko od ostalih suvov. Ste pa seveda na dobri poti, da mi še tega priskutite, kot ste mi že vse audije in vw-je.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jah no, pač na Dacio marsikdo gleda drugače (jo ne mara ali pa mu je pač všeč). Zakaj? Zato ker je avto en drek, ker ga kupiš in se ga ne znebiš, ker zgubiš na tem avtu toliko denarja da joj, po enem letu ga lahko prodaš za smešno ceno, stroški vzdrževanja pa so enaki kot kje drugje. Dacia se prodaja samo zato ker je poceni, ker folk misli, da za ta denar ne morajo dobiti boljšega. Tudi notranjost je obupna. To je avto za Romune, Turke...
Dacia je skrajnost, Dacia je kot neka Lada desetka, drek. Mal dnarja mal muzke... če ne v času uporabe pa pri prodaji.

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Samo ni to zanimivo:
1. ko so tu gor stroji kot je ta, se šinfa na polno.
2. Ko se tu gor prilepi low budget kia, dacia in podobna jetra so pa to spodobni vozi.

točke 1. si večina luzerjev tukaj ne more privoščit. so pa ti luzerji navdušeni nad točko 2, ker vidijo da z prodajo svojega peugeota 305, megana, cliota, dejvu rejserja, ..., krede za 10 let, kurilnega olja 500 litrov manj letno, dopustom v savudriji namesto na pagu, bolj rednimi nakupi v evrospinu,..., točo 2 pravzarav lahko privoščijo!
17758-icon_confused.gif

ima slučajno bolana faušija tukaj kaj veze, ali je to naključje? je alter res že eno samo leglo faušljivih luzerjev? je res težko it iz svoje kože in napisat: faaak ta tuareg pa je res stroj?

bolniki
Nekaj moraš ločit. To, da nekdo napiše, da mu je Touareg grd, ni treba da imaš zato v lasti X5 ali pa ML-a. Ker to je subjektivna zadeva. Za trdit, da ima slabše materiale ali podvozje kot SOrento pa moraš oba že dobro prevozit. Ali pa, če trdiš kaj v zvezi s tehniko, torej neko objektivno stvar. Po drugi strani pa, trdit sedaj, da je super duper avto samo zato ker je VW je tudi bolno. Namreč tudi Toyoti se je zalomilo pri zanesljivosti in tudi kakšni sicer ''varni'' tovarni pri kakšnem modelu. Za to pa pokaže čas ali pa temeljit test. In hitro vidiš, kateri nakladajo o drugem in kateri povedo svoje subjektivno mnenje o prvem.
Meni se recimo ne dvigne ob novem Touaregu, res pa se mi ne dvigne ob nobenem SUV-ju. No, edino pri GLK-ju je nekaj vihal glavo, zgleda se staram.
grin1.gif

PS: Pa če te alter nakladači znervirajo se mi zdi, da imaš rahel problem.
grin1.gif

PS2: Sicer je pa tukaj takoj vidno kdo je ''luuni'' na svoj avto. TI takoj popadejo kot stekli psi vsakega, kateri reče tudi najmanjš reč čez njihov super duper avto ali pa znamko. Bog ne daj, da bi tudi kaj povedali negativnega čez svoj pleh. Tega ni...

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Jah no, pač na Dacio marsikdo gleda drugače (jo ne mara ali pa mu je pač všeč). Zakaj? Zato ker je avto en drek, ker ga kupiš in se ga ne znebiš, ker zgubiš na tem avtu toliko denarja da joj, po enem letu ga lahko prodaš za smešno ceno, stroški vzdrževanja pa so enaki kot kje drugje. Dacia se prodaja samo zato ker je poceni, ker folk misli, da za ta denar ne morajo dobiti boljšega. Tudi notranjost je obupna. To je avto za Romune, Turke...
Dacia je skrajnost, Dacia je kot neka Lada desetka, drek. Mal dnarja mal muzke... če ne v času uporabe pa pri prodaji.
Ja, sej vemo, da Kie bolj držijo ceno. Sicer pa, a mi poveš koliko izgubi tri leta stara Dacia in tri leta star npr. X5? Procentualno seveda. Hm...
grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

lej, nimam dacie, ne bom je nikoli imel

ampak a resno misliš, da z nakupom nove dacie zgubiš manj kot z nakupom novega golfa, lagune, A4? na teh avtih, ki novi stanejo čez 25k€ zgubiš v 2 letih tolk kot dacia cela stane

pač meni se ta touareg ne dopade, stari mi je lepš, pa ne pluvam na široko po VWju, ker recimo všeč mi je tud Scirocco, ostala ponudba pa mi bolj ali ne smrdi, pa ni važno a je polo za 10k al nov passat R36 za 60k€

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.121
10.978
113
kod Džej-Zija
Kot da Dacie se pa ne da. Samo cena mora biti primerna. O padcu vrednosti pa raje ne bi. Od frenda foter je kupil A6 4.2 quattro full option za 14-15 mio SIT, po dveh letih in 17000 km pa prodal za 5 mio SIT. Pokaži mi avto, ki v takem času in po toliko kilometrih izgubi toliko vrednosti. Da ne govorim o tem, koliko časa ga je sploh prodajal.

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.809
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

najhujši ste mi tisti ki vozite gare stare 15-20 let in pluvate po novih avtih
Ej, če voziš Integro ali pa Kio si lahko vse privoščiš.
cheer.gif