Odklep nadgradnja avtoradija VW

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.500
861
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Lahko daš not kakšnega poceni Plug & play kitajca, kjer boš imel vse (Android Auto/CarPlay, navigacijo itd...) ali pa original VW radio MIB2 PQ z navigacijo. Slednja opcija je sicer precej dražja, je pa original. Kataloška recimo: 5C0035680G

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
567
94
28
Torej, če prav razumem, ti sedaj AA dela brezhibno. Zakaj bi torej posodabljal? Sploh sam? Delal nekaj, kar ni potrebno in lahko privede do tega, da boš na koncu res iskal novo enoto, ker boš zabrikal to.
Ni nobene potrebe, da se spraviš nad majhen žebelj najprej z 10kg macolo. Posodobitev sem ti predlagal, ker sem mislil, da imaš dejansko probleme z enoto in si iskal nekega kitajca. Posodobitev je pač manjše ''kladivo'' kot menjava enote. Tako da, če ti sedaj dela brezhibno, potem pusti pri miru in ne išči težav. ;)
Še dobro, da sem ti omenil kabel, ki je bil v veliki večini kriv za nepravilno delovanje.

PS: V Ljubljani sem vsaj enkrat tedensko za dodatne funkcije. Kontakt imaš pa na povezavi v prvem sporočilu.
Za samo posodobitev bi se oglasil pri VW zastopniku in tam posodobil avotradijo. Ravno zaradi možnega cegla.

AA, na kmel mi ga kr naprej nekaj prekinja. Sedaj mam AAWireles, nisem ga še dal gor. Pa bom videl kako deluje. Smotano mi je, dam navigacijo in potem se prekine in spet je, pa tipkaj med vožnjo po telelefonu.

Ta moj avotradijo, bi znal posodobiti?

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.500
861
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Posodobitev ni noben bau bau, doker se držiš uradnih verzij softwerov. Trenutno imaš sw P0472T, lahko greš komot 2 softwera višje in sicer na P0480T. Edini rizik pri tem je, da med posodobitvijo crkne eMMC, ampak za to je recimo da precej majhna možnost. Če rabiš ti lahko pošljem softwer in rešiš sam. Posodobitev traja cca 20 min.