Ne drži. Vse funkcije bodo pri dobavah Q4 2020. Samo čisto prvi (še v Q3) jih dobijo brez, seveda z updateom (ki pa bo res v 2021). Manjka pa VR HUD in App Connect.Zamaknjen prihod na September, pa še to le za tiste, ki želijo biti beta testerji. Vse funkcije na voljo šele v 21. Bo vsaj pleh poravnan in plastika prijetna na otip.
servis zame pomeni, da dejansko popravljajo avte, tudi kleparijo in ličarijo.Nisem živčen zaradi ID.3. Sem se že odločil, da avta še nekaj časa ne bom menjal. Mi gredo pa na živce ljudje, ki neutemeljeno blatijo eno znamko in povečujejo drugo. Tesla ni nobena znanstvena fantastika... to je samo zorni kot fanboyev. Skratka... na živce mi gredo "dvojna merila" (kot sem že napisal zgoraj).
PS: Mogoče bom nekoč celo kupil Teslo... pod pogojem, da bodo v Sloveniji odprli servis.
Ne bit živčen ker tvojega id3 ne bo tako hitro kot si verjel VWju. Tesla je zaenkrat za VW znanstvena fantastika zgleda. Pa sploh še ne vemo kolk bo id3 efektiven s porabo.
Nisem živčen zaradi ID.3. Sem se že odločil, da avta še nekaj časa ne bom menjal. Mi gredo pa na živce ljudje, ki neutemeljeno blatijo eno znamko in povečujejo drugo. Tesla ni nobena znanstvena fantastika... to je samo zorni kot fanboyev. Skratka... na živce mi gredo "dvojna merila" (kot sem že napisal zgoraj).
PS: Mogoče bom nekoč celo kupil Teslo... pod pogojem, da bodo v Sloveniji odprli servis.