Tudi baterije na mobilnih telefonih lahko eksplodirajo oz. so že. Zakaj že ni električni avto bomba, s katero se voziš naokrog?CNG tudi eksplodirajo zelo lahko, to je tako kot bi se z bombo vozil okoli.
Če bi se odločal med Golfom za 38k in Passatom za 38k, katerega bi že kupil? Jaz vem, katerega....Zanimivo, da je kljub "precenjenosti" Golf 3. najbolje prodajan (za Cliom in, kolikor berem na ALterju, še enim hudi precenjenim avtom, Octavio), v SLO prodaji. Očitno je njegova cenovna pozicija vendarle čisto ustrezna ...
Samo da je primerljivo motoriziran in opremljen Golf po ceniku ene 6-7 jurjev cenejši. Pred popusti, kakršen je pri tem Audiju ...Če bi se odločal med Golfom za 38k in Passatom za 38k, katerega bi že kupil? Jaz vem, katerega....
Če pa je Passat prevelik, pa je v Golfovem razredu ogromno drugih modelov vozil, po konkurenčni opremi, zmogljivostih in precej nižji ceni. Ampak s Kio Ceed npr. se ne moreš šopirit po Alterju kot se lahko s favejem.
In nenazadnje, s tem Audijem za 38k si na cesti večji đek kot z Golfom za 38k, kvarljiva roba sta pa oba.
...Audi Q3 :: Avtonet ::
Audi Q3 35 TFSI Advanced S tronic - AKCIJA MESECA , letnik:2019,47234 EUR :: www.Avto.net ::www.avto.net
Če bi se odločal med Golfom za 38k in Passatom za 38k, katerega bi že kupil? Jaz vem, katerega....
Če pa je Passat prevelik, pa je v Golfovem razredu ogromno drugih modelov vozil, po konkurenčni opremi, zmogljivostih in precej nižji ceni. Ampak s Kio Ceed npr. se ne moreš šopirit po Alterju kot se lahko s favejem.
In nenazadnje, s tem Audijem za 38k si na cesti večji đek kot z Golfom za 38k, kvarljiva roba sta pa oba.
...Audi Q3 :: Avtonet ::
Audi Q3 35 TFSI Advanced S tronic - AKCIJA MESECA , letnik:2019,47234 EUR :: www.Avto.net ::www.avto.net