volilni molk bo kmalu

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
tko da moderatorji, ne pozabite zbrisati vseh tem o peterletu, turku, gaspariju, pa jelinčiču...

aja, volil pa ne bom v prvem krogu...

v drugem krogu, pa samo če pride MBčan naprej
cheer.gif

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Mislim da se o volitvah lahko še vseeno pogovarjamo; prepovedano je samo nagovarjanje ali siljenje nekoga, katerega naj voli oz. delanje propagande za nekega kandidata.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik alcazar pravi:
Mislim da se o volitvah lahko še vseeno pogovarjamo; prepovedano je samo nagovarjanje ali siljenje nekoga, katerega naj voli oz. delanje propagande za nekega kandidata.

volilni molk se ne sme kršiti, to pomeni odtranitev vseh tem...

kajne , CiFra?

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Po takem mišljenju morajo potrgati dol tudi vse jumbo plakate kandidatom in pobrati vse vozičke invalidom...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
FAFK--saj bo zmagu tale Pederle...ze itak gledamo čudake na vodilnih mestih v Državi--včasih --ko..TO pa MZNZ
katere član sem bil smo se organizirali ni bilo sledu teh imen ??Jelinčič se je neki kurčil pred občino..z 3 tremi kolegi ?

jih je Milica ročno pospravila..
bonk.gif

taki predsedniki??
stupid-1.gif

ok jst isto
stupid-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Po takem mišljenju morajo potrgati dol tudi vse jumbo plakate kandidatom in pobrati vse vozičke invalidom...

Če bi se vzdržal takih fuknenih komentarjev tud neb blo nič narobe
smirk-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Sem čakal odg. na to izjavo. Malo šale kaj češ, samo mi je pa res smešno bilo včeraj ko sem gledal g. Pečarič. Pomoje je štekala in ji je žal da se je vrgla v to kandidaturo saj je vzbudila več negativnih kot pozitivnih komentarjev. Sploh ko teži k enakosti...

Nazadnje urejeno:

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Brez zamere, zdi se mi popolnoma prav, da opozarja na drugačnost, katere del je, in hkrati s tem na enakost, ki bi ji/jim morala pripadat. Ne leti nate, ampak nikoli ne veš, kdaj boš tudi ti/jaz/nekdo v tem položaju. Strpnosti in spoštovanja tu manjka.