Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
Mali je mutil, Clarkson mu je javno povedal. Oca mazepin je bil pri Vladu in mu pokimal, takot vsi ostali ki so odvisni. Hinavščina pač.

Swift takoj off, vse Ruse izgnati iz držav, to je edino kar lahko zaleže in se pritisne na režim. Jaz druge rešitve ne vidim. Vlad še lahko potem naklikal ICBM. Upam da ne.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex in darjan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Evropska nogometna zveza (Uefa) je vse bližje prekinitvi pokroviteljske pogodbe z ruskim plinskim gigantom Gazpromom, je poročalo več angleških medijev.

Ceferin car.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.528
895
113
Mali je mutil, Clarkson mu je javno povedal. Oca mazepin je bil pri Vladu in mu pokimal, takot vsi ostali ki so odvisni. Hinavščina pač.

Swift takoj off, vse Ruse izgnati iz držav, to je edino kar lahko zaleže in se pritisne na režim. Jaz druge rešitve ne vidim. Vlad še lahko potem naklikal ICBM. Upam da ne.
Meni deluje tale Ruska armija kot ena razpuscena banda. Podobno kot JLA med agresijo na SLO

drugace pa je Putin imel v planu 4 dni akcije, sedaj pa zmankuje densrja in municije. 20 mrd USD na dan je cena…

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Mogoče je mislill od tiskovnega predstavnika Peskova? Liza Peskov je napisala NE VOJNI, živi pa že nekaj let v Parizu. Objava je bila sicer zelo hitro izbrisana.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.073
878
113
Standard mednarodnega placilnega prometa.. al neki tacga

“SWIFT je akronim za Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications (prevedeno podjetje ta globalne finančne telekomunikacije). Gre za združenje s sedežem v belgijskem mestu La Hulpe, južno od Bruslja, ki je bilo ustanovljeno leta 1973 na iniciativo 239 bank iz 15 večjih držav. Njegov namen je bil pohitriti medbančna plačila. SWIFT velja za nekakšen ‘bančni gmail’, torej za avtomatiziran sistem za pošiljanje sporočil o plačilih med bankami. SWIFT torej ne skrbi za prenos dejanskega denarja, temveč le informacije med dvema bankama. Danes je v sistem vključenih 11 tisoč finančnih institucij, ki realizirajo 42 milijonov sporočil o plačilih dnevno.”

corsol

Guru
11. mar 2010
3.081
1.035
113
Meni deluje tale Ruska armija kot ena razpuscena banda. Podobno kot JLA med agresijo na SLO

drugace pa je Putin imel v planu 4 dni akcije, sedaj pa zmankuje densrja in municije. 20 mrd USD na dan je cena…

Riho Terras
@RihoTerras
·
4h

3/7 The next Russian weapons can be produced in 3-4 months – if even that. They have no raw materials. What was previously supplied mainly from Slovenia, Finland and Germany is now cut off.

huh,....kaj so dobivali od nas:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

corsol

Guru
11. mar 2010
3.081
1.035
113
kdo ve kakšna navodila so jim sploh dali.....po cesti naprej do Kijeva.
Zgleda kot , da nimajo osnovnih informacij kaj se v resnici dogaja(podobno kot JNA v SLO 91).

O takih in podobnih "osvobajanjih", kaj jih čaka, itd.,... je bolje , da redna vojska ne ve nič ali čim manj (sploh če je plan da bo v parih dnevih konc).

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: sad

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
Tole se dogaja, ko hočeš imet največjo in najmodernejšo vojsko z desetino potrebnega proračuna in vojaki, ki jokajo, ker niso doma. Bolje, da ne bi naredili nič in ostali doma, ker zdaj jih pa res ne bo nihče več resno jemal.

Eni izgledajo pametno, dokler so tiho in enako ruska vojska izgleda mogočna, dokler sedi doma.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.