Vojna v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Mislim, trenutni napad je še precej sveža stvar, podatki iz ene ali druge strani so precej nezanesljivi in je od tukaj težko videti kaka je res situacija, ampak če je samo tretjina videnega res, potem je ruska vojska razpušena banda... jaz pa mislil kak jih bodo zradirali v 1 dnevu s temi novimi balističnimi raketami ter Suhoji
Po pravici sem tudi jaz mislil...

Zdej ko berem poročilo, da bodo zrihtali v največ 4 dneh, verjamem, da so še bolj nesposobni kot mislim da so...

Zdej je problem, ker so pa dejansko povezal Nato, Finsko, Švedsko, nakopičil orožje, zrihtal plačance in začel z sankcijami na vseh področjih...

Skratka se bo začelo.....

Predvsem na Vladkovih financah...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.368
5.648
113
Žal zaenkrat je res. Lahko pa Vladek malo eskalira situacijo, bo hitro sprejeto. Ne vem al švabi res verjamejo v kmerov čudež al kaj..
Edino kar me čudi, naj pipeline stolčejo, bo pa hitr ban swifta....

pol tud swift ne bo več pomagal, ker ne bo kej za tankat čez swift...
fak upam, da grejo na kripto..

na koncu pa da Vlada strgajo ko podobnega kmera Nicolae Ceaușescu.

to bi bil res idealn scenarij...

Rusi pa za nagrado so še par 10 let pod sankcijami..
Zakaj si tolk privoščljiv?

Naj ga strgajo.....potem pa jim privoščim kakega novega Gorbačova katarzo in proper life....

• Všeč mi je
Reactions: sad

erikson

Guru
25. avg 2007
22.670
6.429
113
Izraelski fw paloalto, fortigate že dobro delajo na tem...
Oni so korak pred kmerom.... Ironija je da za špijonažo uporablja Rusija njihovo tehnologijo.
Pozabljamo tudi da so vsi vrhni dnsji v ameriki......
Ne vem kaj točno misliš, vrhnji DNS imamo tudi v Ljubljani.

Rusija se je sicer že večkrat poizkusno odklopila od interneta.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Mislim, trenutni napad je še precej sveža stvar, podatki iz ene ali druge strani so precej nezanesljivi in je od tukaj težko videti kaka je res situacija, ampak če je samo tretjina videnega res, potem je ruska vojska razpušena banda... jaz pa mislil kak jih bodo zradirali v 1 dnevu s temi novimi balističnimi raketami ter Suhoji
To moraš pa USA vprašat. Po moje vedo kdaj kre kdo na wc tam v Ukrajini.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113
Ne vem kaj točno misliš, vrhnji DNS imamo tudi v Ljubljani.

Rusija se je sicer že večkrat poizkusno odklopila od interneta.
ne narobe razumel

USA so ownerji root dns serverjev, te moči nikoli niso uporabili...
bom popravil ne da bi mi vedeli... hehe

ker resnično pa ne vem....

Nazadnje urejeno:

erikson

Guru
25. avg 2007
22.670
6.429
113

Predsednik vlade Janez Janša je sicer za danes ob 18. uri sklical sejo Sveta za nacionalno varnost (Snav), na katero je povabil predsednika republike Boruta Pahorja, predsednika državnega zbora Igorja Zorčiča, predsednika državnega sveta Alojza Kovšco in predsednika največje opozicijske stranke v DZ Marjana Šarca (LMŠ). V LMŠ so za STA potrdili, da se bo Šarec udeležil seje.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113

hehe

Janša pa ni kar tko:

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.188
4.308
113

Predsednik vlade Janez Janša je sicer za danes ob 18. uri sklical sejo Sveta za nacionalno varnost (Snav), na katero je povabil predsednika republike Boruta Pahorja, predsednika državnega zbora Igorja Zorčiča, predsednika državnega sveta Alojza Kovšco in predsednika največje opozicijske stranke v DZ Marjana Šarca (LMŠ). V LMŠ so za STA potrdili, da se bo Šarec udeležil seje.
Veš kako je našemu Čeferinčku hudo, k je bil prisiljen prestavt finale.....
hehe

Upejmo, da jim bodo vsaj televizijske pravice pustl, da bodo vsaj gledal legalno lahko. Pa Gazprom, naj kr plačuje to.

:valjamse:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska

Srbija podpira celovitost Ukrajine, a ne namerava uvesti sankcij proti Rusiji​

Srbija v celoti podpira ozemeljsko celovitost Ukrajine, vendar ne namerava uvesti sankcij proti Rusiji, pri čemer se sklicuje na nacionalne interese in strahove pred ruskim diplomatskim odzivom, je sporočil srbski predsednik Aleksandar Vučić.

Hja Vuko, kakšne sankcije pa?
Saj je v redu. Vsa plačilo v Rusijo in ven, bodo tekla preko srbske Gorenjske banke :fredi:

• Všeč mi je
Reactions: darjan
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.